Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Am gasit stirea asta si am zis sa v-o transmit si voua. Ne taie gazu` la toti rusii astia! http://www.wall-street.ro/articol/Auto/ ... uctia.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Suzuki din Ungaria...cam gata? Rusii le arata europenilor ca totusi au un cuvint important de spus...si ca sunt mai aproape decit americanii :ha: :ha: Era de asteptat dupa contrele de acum 6-7 luni...Doar nu era sa taie gazul vara...l-au taiat cind este cel mai frig.Ucrainienii fac jocul rusilor :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Suzuki din Ungaria...cam gata? sa-si baga gazu'undeva ruznacii!!!ca-mi iau centrala pe lemne cum au toti vecinii,si cu 2 remorci de lemne care pe la noi "ie" 200 de euro,bag caldura toata iarna!adica 6 luni!jur ca am platit gazul pe noiembrie la casa cu 4 camere(am 12 camere,dar numai in 4 dau drumul la calorifere,restul le-am facut garaje pentru motociclete,camari,debarale,etc.)am platit 800 lei,si pe decembrie mi-a zis ca imi vine 1200 lei!pai 300 de euro nu plateste maica-mea in germania la casa cu 3 nivele cu 12 camere,incalzite toate!!!!ma....pe gazul lor!la rulota am 2 butelii,care imi ajung un an.sa fie sanatosi ruznacii.ENERGIE ALTERNATIVA<FRATILOR!Panouri Solare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate