Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki din Ungaria...cam gata?

Astral

Postări Recomandate

Re: Suzuki din Ungaria...cam gata?

Rusii le arata europenilor ca totusi au un cuvint important de spus...si ca sunt mai aproape decit americanii :ha: :ha:

Era de asteptat dupa contrele de acum 6-7 luni...Doar nu era sa taie gazul vara...l-au taiat cind este cel mai frig.Ucrainienii fac jocul rusilor :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzuki din Ungaria...cam gata?

sa-si baga gazu'undeva ruznacii!!!ca-mi iau centrala pe lemne cum au toti vecinii,si cu 2 remorci de lemne care pe la noi "ie" 200 de euro,bag caldura toata iarna!adica 6 luni!jur ca am platit gazul pe noiembrie la casa cu 4 camere(am 12 camere,dar numai in 4 dau drumul la calorifere,restul le-am facut garaje pentru motociclete,camari,debarale,etc.)am platit 800 lei,si pe decembrie mi-a zis ca imi vine 1200 lei!pai 300 de euro nu plateste maica-mea in germania la casa cu 3 nivele cu 12 camere,incalzite toate!!!!ma....pe gazul lor!la rulota am 2 butelii,care imi ajung un an.sa fie sanatosi ruznacii.ENERGIE ALTERNATIVA<FRATILOR!Panouri Solare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare