Vizitator motzu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Salut, sunt nou pe forum, dar sper prin martie aprilie sa-mi iau si eu un wrangler jk, astfel incat sa fiu membru deplin al acestei comunitati. Va felicit pentru discutii, m-au ajutat sa inteleg cate ceva din acest domeniu si sa-mi fac o parere asupra a ceea ce vreau sa fac cu masina. Puteti va rog sa-mi dati detalii asupra comanzilor la Quadratec, a facut cineva de aici comenzi la ei, cum se comporta, cat costa transportul, dau factura etc.?? Merci mult daca puteti sa ma ajutati cu informatii si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: comanda quadratec am facut eu comanda la quadratec.daca vrei,te pot ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: comanda quadratec eu fac cam de 6 ori pe an comenzi la quadratec si la 4wd, grupez mai multe comenzi in transporturi mai mari si le aduc pe container pe mare. povestea e cam asa, pe aer te costa transportul peste 50-60% din valoarea comenzii ( mai ales daca sunt componente cu dimensiuni mari ), pe container pe mare variaza intre 5 si 20 % din val comenzii... e discutabil transportul in functie de greutatea volumetrica a comenzii. da, primesti factura, la care platesti taxe vamale si TVA cand intra in tara. daca le iei pe persoana fizica mai ai mica sansa sa mai scapi cateodata de taxe daca e valoare mica. baietii sunt seriosi dar tre sa sti destul de bine ce comanzi deoarece nu iti dau sfaturi, sunt niste operatori care vand produse, tehnic stau mai prost, chiar si cei de la suport, m-am lovit de vreo 2 ori de problema asta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motzu Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: comanda quadratec Merci mult pt informatii, foarte utile, astept sa iau masina si cred ca o sa devin si eu client de-al lor. Merci inca o data!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: comanda quadratec parerea mea e sa incerci sa iti iei un TJ si nu un JK, m-am dat acum 2 saptamani cu unu si nu am avut o parere prea buna... pur si simplu nu trage. Sfatul meu e sa mai intrebi, eventual pe Oresti. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Martie 13, 2009 Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: comanda quadratec am vazut pe quadratec citeva flecustete care m-ar interesa. care este modalitatea de plata ? numai prin card ? prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate