cristanx Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Merge sa-mi pun usa si aripa de pe un pajero in 5 usi pe una cu 3 usi? Masina am lovit-o pe partea dreapta. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Se potrivesc??? Merge sa-mi pun usa si aripa de pe un pajero in 5 usi pe una cu 3 usi? Masina am lovit-o pe partea dreapta. Aripa merge cu siguranta. Cu usa poate fi o problema. De regula, la masinile cu doua usi, usile sunt mai late decat la cele cu 4 usi. Ar trebui masurat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin332 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Se potrivesc??? Programul de piese zice ca ar fi la fel...Eu am luat un geam lateral fata de la dezmembrari si , daca imi aduc bine aminte, a fost scos de pe una in trei usi. Pajero 2.8/94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Se potrivesc??? Am gasit piese, Multumesc celoer care mi-au raspuns. Se poate inchide. P S : promit sa pun poze imediat cum fac prima iesire dupa ce o scot din service. :) Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate