cristanx Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Merge sa-mi pun usa si aripa de pe un pajero in 5 usi pe una cu 3 usi? Masina am lovit-o pe partea dreapta. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: Se potrivesc??? Merge sa-mi pun usa si aripa de pe un pajero in 5 usi pe una cu 3 usi? Masina am lovit-o pe partea dreapta. Aripa merge cu siguranta. Cu usa poate fi o problema. De regula, la masinile cu doua usi, usile sunt mai late decat la cele cu 4 usi. Ar trebui masurat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin332 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Re: Se potrivesc??? Programul de piese zice ca ar fi la fel...Eu am luat un geam lateral fata de la dezmembrari si , daca imi aduc bine aminte, a fost scos de pe una in trei usi. Pajero 2.8/94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristanx Posted January 26, 2009 Author Share Posted January 26, 2009 Re: Se potrivesc??? Am gasit piese, Multumesc celoer care mi-au raspuns. Se poate inchide. P S : promit sa pun poze imediat cum fac prima iesire dupa ce o scot din service. :) Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts