Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IMS cu 4 usi

atar

Postări Recomandate

Ma uit acum la un film romanesc si vad 3 IMS-uri cu 4 usi. Arata super masinile.

Habar n-aveam ca a existat asa ceva.

Stie cineva ceva de ele?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: IMS cu 4 usi

Ma uit acum la un film romanesc si vad 3 IMS-uri cu 4 usi. Arata super masinile.

Habar n-aveam ca a existat asa ceva.

Stie cineva ceva de ele?

nu e ims nici M, e un Gaz

doar gazurile au fost cu 4 usi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Sincer nu le prea deosebesc.

Sunt total pe langa subiect la capitolul IMS vs GAZ.

Pentru mine arata la fel. Dar imi plac de mor.

Link spre comentariu

diferente f mari la mecanica si doar detalii la aspect

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Acum am inchis tel. cu un prieten din Moldova. Mi-a zis sa flu cum se numeste modelul si el il gaseste. Stie cineva cum se numeste? Merita ca mecanica?

Link spre comentariu

categoric NU

mecanica nu e mai buna ca la IMS, eu cred chiar ca e mai proasta

piesele sunt f rare si enorm de scumpe

pe ims merg de tv si de ar o gramada, cu mici modificari inclusiv GRUPURI BLOCANTE si reductor... la preturi mici mici...

nu as da banii decat daca am bani multi, rabdare si de unde sa iau piese, pt ca daca reusesc sa il refac 100% si sa fie ok, va avea valoare mai mare ca un IMS, dar vei fi bagat in el 5000-8000 euro cel putin iar cumparatorii sa stii ca nu stau la coada

Link spre comentariu

ok.

m-ai desunflat.

Eu ma gandam ca as gasi mai repede in Moldova mecanici pt. GAZ decat in Galati-Braila pt. IMS. am 16 km pana la cea mai apropiata localitate in Moldova.

Plus ca a pastra-o cu numere de Moldova (fara taxe si impozite) doar carte verde

PS Oricum era doar un gand. Balesc mereu cand vad un IMS ingrijit dar nu reusesc sa ma urnesc sa iau si eu unul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare