sierrafery Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 StimaÅ£i consorÅ£i, aÅŸ dori opinii despre ce ulei ar fi cel mai bun pentru Td 5-ul meu care acum face 170.000 km. Trebuie să fac schimbul de ulei, pînă acum am folosit Mobil 1 - 5W50 Rally formula ÅŸi mă întreb(la kilometrii actuali) dacă să continui cu ăsta sau ar trebui să trec pe ceva "high mileage" ori pe unul cu vîscozitate mai mare :hl NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: ulei motor 170.000 km nu e high mileage. Mergi in continuare cu uleiul recomandat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: ulei motor Eu am 178.000 si bag uleiuri 5W40 (Castrol Magnatec si Aral High Tronic),fara nici o problema. Pentru la vara as baga si un 10W30(mai gros) sau ce gasesc la butoi de 25 l,ca e mai ieftin si-l pot schimba mai des la 6-7000 km. Englezoii baga ulei de tractor in Discovery de nu se vad;asta fiind masina de fermieri, au la indemina de pe la tractoare si altele. N-ar strica sa te gindesti si la un Dura Lube de acum, ca eu asta intentionez, in urma rezultatelor bune avute in trecut. Uleiul tau e cu mult peste ce cere masina(ca si cum dai la ciine friptura...) Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: ulei motor Având în vedere că avem acelaÅŸ tip de maÅŸină cu kilometrii aproape egali am să Å£in cont de sugestie. Eu am vrut să dau maÅŸinii ce-i mai bun dar acum începe să mă atingă ÅŸi pe mine criza mondială, a fost unul din motivele pentru care am ÅŸi întrebat. După ce am cumpărat-o i-am băgat un Metabond Gold(cu vre-o 25.000km înainte)ÅŸi chiar s-a simÅ£it la zgomot, turaÅ£ie ÅŸi parcă sensibil la consum(sau a fost doar autosugestie). Dacă vrei să foloseÅŸti aditivi de genul ăsta fă o comparaÅ£ie ÅŸi fii foarte atent, decât să iei ceva scump ÅŸi prost,mai bine ceva mai scump dar bun. ÃŽn treaba cu aditivii autosugestia/subconÅŸtientul joacă un rol foarte important. Aproro, vorbind de chestia asta vă reamintesc un fapt care s-a uitat sau unii nici nu l-au ÅŸtiut, restul e la latitudinea voastră - check this out: http://www.ftc.gov/opa/2000/03/motor.shtm NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate