Vizitator Frozenminds Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Salutare tuturor! Imi cer scuze ca nu m-am prezentat inainte sa incep cu intrebarile pe forum! Ma numesc Constantin, sunt din Cluj si am ajuns aici cautind informatii despre LR Discovery. Am fost placut impresionat de ceea ce am citit pe aici. Inca nu am un 4x4 :ang2 dar sunt sigur ca am sa fiu indrumat in directia buna pt achizitia unuia. Va doresc drumuri bune si noroioase :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Ai vazut ca se poate? :h5 Pentru ca am fost cel care ti-a atras atentia, lasa-ma sa fiu primul care iti ureaza bun venit. :hi Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bine ai venit. :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare :W :bravo esti binevenit pe forum!!!!!!!!!!!!!un Nou An Fericit pe :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Noroc si drumuri bune! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare bine ai venit la :cl -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Salutare :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare Bine ai venit!!! Noroc si drumuri proaste @bullbar: dale dreak de drumuri bune ca ne-am saturat de ele vrem drumuri proaste si pline cu noroi :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :p :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare bun venit in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Salutare Salutare la toata lumea.Sunt Cristi din Bucuresti,copilotul (care-si pregateste masina) lui Orlando si care face off-road de aproape un an.Astazi am fost inregistrat oficial in acest club,si ma bucur sa fiu alaturi de voi.Sper sa ma ridic la inaltimea unui off-roader cu experienta in viitorul cit mai apropiat :hi :hi Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate