geoapis Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Salut, am cumparat un nissan terrano II de 1 saptamina dupa ce in preaabil am avut inca unu care practic a fost distrus intr-un accident. La acesta nou , an 2002, am o problemaa , am incercat sa cuplez si fata si nu se inrimpla nimic, am patinat ceva pe zapada dar numai rotile din spate , cele din fata nu misca nimic. De unde poate fi problema ? ... Cutie de viteze, reductor, MRL-uri ? Oare cutia si reductorul sau MRL-urile de la cel vechi, an 1994 se potrivesc la acesta din 2002 daca o fi cazul sa le schimb ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) salut, pune in 4x4 si uita-te pe dedesubt, vezi daca invarte cardanul fata. daca invarte, desfa ambele mrl-uri cu un inbus si vezi pe acolo ce se intampla, eu la masina mea am descoperit ca era unul din mrl-uri lipsa la inventar, proprietarul anterior fusese "pradat" la service ca l-au vazut baietii ca era guster si nu folosea 4x4. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) este posibil sa ai doar carcasele de la MRL ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) In MRL-ul de la Terrano se gasesc doua piese care compun frina MRL ,in cartea service fiind denumite Brake"A" & Brake "B", responsabile de cuplarea / decuplarea MRL. Aceste doua componente au cote de uzura, deci sint consumabile. Pretul unui set este de 300-400 ron, comparativ cu 1900 ron, cit costa un MRL nou, acesta din urma fiind recomandat a fi inlocuit de catre toti sefii de service-uri , dezinteresati, bineinteles. Inlocuieste frinele la ambele MRL-uri si vor functiona ca noi. Operatiunea este foarte simpla. Manualul service pt Nissan Terrano te ajuta foarte mult, avind schemele detaliate pentru inlocuirii frinelor si de/montarea MRL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) http://cgi.ebay.de/Freilaufnaben-AVM-NI ... dZViewItem cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) In MRL-ul de la Terrano se gasesc doua piese care compun frina MRL ,in cartea service fiind denumite Brake"A" & Brake "B", responsabile de cuplarea / decuplarea MRL. Aceste doua componente au cote de uzura, deci sint consumabile. Pretul unui set este de 300-400 ron, comparativ cu 1900 ron, cit costa un MRL nou, acesta din urma fiind recomandat a fi inlocuit de catre toti sefii de service-uri , dezinteresati, bineinteles. Inlocuieste frinele la ambele MRL-uri si vor functiona ca noi. Operatiunea este foarte simpla. Manualul service pt Nissan Terrano te ajuta foarte mult, avind schemele detaliate pentru inlocuirii frinelor si de/montarea MRL Mutumesc pt raspunsuri, acele frine de care vorbiti aveti idee de unde pot fi cumparate ? Miine merg cu ea la service pt a face ceva constatari , va tin la curent. multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) Le-am comandat la Advira in Pitesti ( partener paneuro, sau asa ceva) si au venit in citeva zile. Au costat in jur de 300 ron / set. Cred ca pot fi comandate la orice magazin de piese de schimb auto la care vinzatorul stie de ce a fost angajat acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) Am gasit buba, planetara dr rupta, nu stiu unde nu am vazut-o personal. O intrebare , planetara de pe cel din 1994 se potriveste oare pe acesta din 2002, avind in vedere ca acesta are ABS ? Daca nu care aveti o planetara dr de vinzare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) se potriveste desigur cu conditia sa nu fie rupt capatul,care trebuie sa l pastrezi de la ce a veche pt a ti functiona abs ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) Gata s-a rezolvat, acum cupleaza si fata, iar planetara de pe cel din 1994 s-a potrivit de minune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Probeme cuplare fata(4x4) Cu planetara a fost boala grea si la mine...dar pe a mea din 96 am pus din 2000 si a nu a zis nu(ambele le-am schimbat). Asa ca, nici pe viitor, nu cred sa fie vreo problema Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate