Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor pentru Jimny model nou

gabitzu

Postări Recomandate

Am urmatoarea problema: in urma unor treceri peste bolovani mai mari decat permiteau cauciucurile standard, am lovit cutia de transfer (reductorul). De fapt singura paguba nasoala a fost ca am lovit/deplasat busonul de la reductor. Dupa ce am observat ca picura (fff incet, de altfel) ulei, am dus-o la service, si am luat-o ca buna, oamenii mi-au zis ca au rezolvat problema.

Cand m-am uitat dedesubt, mi-a sarit in ochi o tabla care, e posibil sa ma insel, dar nu cred ca era acolo inainte. Si in plus, nu-mi place deloc aspectul ei acolo.

Am facut cateva poze cu problema, si azi am reusit sa fac cateva poze cu un jimny modelul mai vechi (inainte de 2005, cu cutia de transfer "la maneta"). Eu am jimny modelul nou, cu schimbare la buton, deci cutia arata un pic diferit.

Va rog, care aveti pe-acasa un jimny modelul nou, nu va uitati putin sa vedeti cum arata la voi toata smecheria ? Ca eu am senzatia ca ceva nu e in regula, tabla aia o indoi la prima iesire mai serioasa.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor pentru Jimny model nou

la Jimny modelul nou asa este cu tabla aia ordinara acolo care nu ii vad rostul dar daca asa a fost conceput .................caci daca e sa lovesti reductorul la bolovani aia nu amortizeaza cu nimic ,eu cred ca este pusa pt. apa sa nu ajunga la fire.... :ha:

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare