-pedro- Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Eu mi-am luat masina Suzuki Vitara 98 din UK.Pretul a fost de 700 pounds (750 E).Sunt interesat sa imi mai aduc una pentru piese.Daca vre-un posesor de Vitara vrea sa aducem o masina impreuna (si sa o impartim pe piese ) este asteptat cu un PM.Pentru cei interesati pot da detalii mai multe despre site-urile englezesti si modalitati de achizitionare :happy Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Si eu sunt interesat de a aduce un " donator de organe" dar un 4 runner Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) ca sa nu mai mergeti,va dau eu gata aduse acasa,adica la mine in curte,cu 1400-1500 euro.ieri am adus una din 1995,cu 16 valve,fara gram de rugina,la pret de mobra-1400 euro.daca o mai am peste 10 zile,pretul e 13000.tineti cont ca transportul din Anglia este 700-800 euro.masina are servo,geamuri electrice,baterie noua nouta.proprietar femeie.90.000 km.verificare anglia pana in iunie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheliosu Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) :h5 este bine de stiut, poti adude orice masina din uk ? KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) iti aduc ce vrei,cu un mic avans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Momentan mai mult de curiozitate, dar curiozitatea mi se poate transforma repede in dorinta cu banul jos. O toyota 4 runner, caroserie impecabila , 94-95 , motor 3000cmc, si pana in 200.000 km -ai ceva ? O cotatie adusa aici? Preferinta ar exista si de culoare, gri, dar daca tot trec pe la RAR pt motor nu cred ca este vreun impediment sa-i schimb si culoarea. am zis 94 pt ca a mea e din 94, si teoretic nu as face-o mai veche, dar la cele cu seria pe sasiu, am impresia ca nu conteaza coaja prea mult daca o schimb-din pct de vedere RAR Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest victorr Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) @ adamu ...aduci si piese sau numai masini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RALLYMAN Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) HEM cauta aici: www.autotrader.co.uk ... la Postalcode bagi EC1A1AH care este un cod din centrul Londrei iar la distanta alegi national ... la fiecare anunt iti apare distanta in mile din centrul Londrei pina la vanzator. Am luat ca reper centrul Londrei pentru ca acolo ajungi cu avionul cel mai usor ... Gasesti masini super la superpreturi ... dar cu volan pe dreapta ... PS: Daca stie cineva cam care sant cheltuielile cu adusul unei masini din Anglia ... eventual defalcate pe categorii ... drum, mancare, dormit, combustibil, taxe, etc. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) daca o iei pt tine iesi cu costul pt tine si mergi 2 soferi iesi la 800 iepuroi proprie experienta ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Parerea mea...vezi masina pe net si-ti faci comanda de ea. Te costa 500 lire transportul de obicei dar si multi au f multe comenzi deci s-ar putea sa sara pretul oleaca. Am sa revin diseara sa va explic mai detaliat ce si cum puteti face. Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.C. Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Costurile aducerii unei masini din GB sunt in jur de 600 EUR. Pe mine m-a costat cam 650 cu tot cu biletul de avion de intoarcere pt. cumnatul meu care mi-a adus-o. El a venit din Irlanda de Nord si numai ferryboat-ul a fost din Rosslare(Irlanda)-Cherbourg(Franta) 230 Euro. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RALLYMAN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Parerea mea...vezi masina pe net si-ti faci comanda de ea. Te costa 500 lire transportul de obicei dar si multi au f multe comenzi deci s-ar putea sa sara pretul oleaca. Am sa revin diseara sa va explic mai detaliat ce si cum puteti face. Bafta Chiar m-ar interesa ceva mai detaliat ... de obicei preturile cat se negociaza la dealeri, cat costa actele+inmatricularea acolo, cat costa traversarea tunelului sau daca e mai ieftin altfel, cat costa taxele de drumuri si autostrazi, etc. Am gasit o masina interesanta acolo: - Pajero de aici la 1888 Lire : http://atsearch.autotrader.co.uk/www/ca ... 4336035535 Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) masina ce ai gasit-o tu e fabricatie 93 si e importata in anglia in 2004.costuri transport: avion 100-150 euro taxiu tren metrou autocar daca ai de vazut cateva masini 20-200 euro telefon 20 euro adresa unde sa faci acte (un prieten) asigurare intre 5-7 zile 50-80 euro ferryboat intre 20-150 euro motorina depinde cum mergi 11-15%consum X2500km 275-375 euro rovinite austria ungaria_20 euro piese de schimb daca cumva ai un necaz nu enevoie in fiecare parcare sunt pajero englezesti parasite bafta la cumparaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) pe ce directie sint alea parasite??? :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) pe tur mergeau spre uk :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RALLYMAN Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Multumesc pentru raspunsuri ! As mai avea doua intrebari: - Sa inteleg ca masina a fost importata second hand in UK (poate din Japonia) sau noua ? - De ce sant Pajero parasite prin parcari ? Ce este cu ele ? Poti demonta orice piesa dupa ele ? Chiar asa sant de aruncat sau au ei vreo lege/taxa tampita ca in Romanica de costa mult intretinerea lor? Da mai multe detalii ... poate plec si cu trusa de scule sa mai fac o masina :banana Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrra Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) ma intereseaza si pe mine un galloper scurt mai mult pentru piese :h5 Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RALLYMAN Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Ce inseamna la ei MOT si TAX ? ITP -ul (verificarea tehnica) si INMATRICULAREA ? Daca masina este deja inmatriculata mai trebuiesc schimbate numerele cu unele de export ca in Germania ? ... sau poti pleca cu numerele vechi si salvezi o cheltuiala in plus ? AaaaaaHHHHH ... criza asta !!! :T Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Ce inseamna la ei MOT si TAX ? ITP -ul (verificarea tehnica) si INMATRICULAREA ? Daca masina este deja inmatriculata mai trebuiesc schimbate numerele cu unele de export ca in Germania ? ... sau poti pleca cu numerele vechi si salvezi o cheltuiala in plus ? AaaaaaHHHHH ... criza asta !!! :T MOT inseamna ITP-ul TAX cred ca e un fel de rovineta dar e necesara numai pentru circulatia in Anglia. Numerele raman aceleasi pe masina. Nu exista radiere in Anglia din cate stiu eu. Masina merge cu aceleasi numere pana la fier vechi sau pana se inmatriculeaza in alta tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Pt masini din anglia, uneori cu preturi incredibile Il urmaresc de ceva vreme si faptul ca sunt pe invers si departe ma supara. http://www.4x4web.co.uk/4sale.html ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Re: masini UK (pentru piese sau chiar de inscris in Romania) Subscriu la ce a zis navara...el a specificat..un prieten pt adresa..daca nu ai unul trebuie sa pui si cazarea. Pretul la feribot de obicei la masina e cam 50 lire. Ce nu s-a specificat: la englezi nu sunt numere de tol..masina ramane inmatriculata pe numerele originale dar ...aici e partea cu spil..Cand mergeti la inceput sa vedeti masina ala o sa se intepe de accent si o sa va intrebe daca masina e pt export..NU ziceti Da!! ca deja se pune de-o teapa..adik e deja convins ca a dat-o, numai da explicatii, se schimba comportamentul plus ca stie ca o scoti din tara si sincer pe el nu-l intereseaza de ajungi acasa sau nu. E ca si cum ai cumpara o masina de la un samsar de la noi..e bine de plecat de la premisa asta. Daca va place masina o verificati si cand e vb de facut actele ii spuneti ca v-ati hotarat sa o luati pt export. Din nou de aici pleaca 2 variante..depinde ce alegeti sa faceti cu ea...daca vreti sa o tineti inmatriculata pe Anglia e cum a zis colegul navara, va trebuie pe cineva de acolo care sa treaca masina pe adresa lui. Daca nu..o luati direct, dupa cum am spus- export- in situatia asta ar trebui sa va dea actele si puteti pleca direct fara sa mergeti nicaieri. La ei actele sunt: 2 foi A4 lipite intre ele denumite V5(V5C). Daca inmatriculati masina acolo el retine foaia din stanga pe care trebuie sa o trimita DVLA-ului(pol circulatie) si va da voua o bucata din partea din dreapta- o bucatica mica verde numerotata cu 10 New Keeper Supplement. Daca e direct export va da ambele foi si el isi retine doar din dreapta bucatica cu numarul 11 For Export. Am sa va atasez vreo 2 foto sa stiti cum arata. Va puteti face asigurare pe cateva zile pe mai multe site-uri. Sa fiu sincer eu folosesc http://www.dayinsure.com e oleaca mai ieftinel. Sa va asigurati ca masina are MOT si Road Tax. Mot-ul este inspectia tehnica si este sub forma unei coale A4 de culoare verzuie unde se specifica la ce data expira(daca nu o are nu e problema dar s-ar putea sa va coste 20euro la vama la noi).- prietenii stiu de ce :h5 Road Tax-ul este un fel de taxa basescu,(rovinieta) un cerc in coltul parbrizului pe care la fel se specifica data expirarii. Nu va intreaba pe drum sau la noi nimeni de el dar daca va opreste acolo fara va poate si ridica si masina, amenda..bla bla..istorie intreaga. La cheltuieli mai adaugati si stickerele pt faruri. Daca te opreste prin franta, belgia ..etc si nu le ai pe faruri iti poate trage o amenda usturatoare- se stie ca farurile lor bat invers(pe langa asta- triunghi,vesta reflectorizanta,stingator+ la spate masina sa aiba un sticker cu GB)Oricum detaliile astea o sa vi le mai zica odata la vapor. Eu unul prefer sa traversez cu feribotul decat cu trenul. Cu trenul dureaza cam 45 de minute timp in care trebuie sa stai in masina si nu vezi nimik. La feribot nu ai voie sa stai in masina, mergi sus la restaurant, magazin duty free(preturi normale :ha: ) sau efectiv stai la canapaea si admiri privelistea. Nu faceti plinul din anglia- combustibilul e oleaca mai scump..puneti cat sa ajungeti la dover plus urmatorul peco. Mda..nu-mi mai vine in cap nimica la moment..daca are cineva neclaritati sau are nevoie de un sfat..bagati...fara probleme. Multa bafta :h5 si sper ca nu v-am plictisit :x Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts