Sorin Leonte Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Putina zapada pe valea Latoritei si cateva zile in jurul cabaniei Petrimanu si o plimbare pe drumul vechi pe firul Lotrului pana la lacul Vidra 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu fain drumul pana acolo...felicitari :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Frumos...mai asteptam foto si detalii :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Ati urcat dinspre Voineasa, sau ati traversat muntele de la Polovragi? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Am urcat de la Voineasa,drumul spre polovraci nici nu se mai vedea de zapada. Vara facem drumul spre pestra de cateva ori si in continuare Transalpina. In toamna am reusit sa fac si o bucata din " Strategic " Rudareasa - Plaiul Poienii - Voineasa ( din pacate nu am poze -a filmat sotia ) 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Trasee facute de mine in zona Parangului cu Dacia ( mai putin o bucata din Strategic, Plaiul Poienii-Voineasa facut in toamna cu Niva ) 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Foarte frumos am fort de 3 ori anul asta pe acolo. O data am facut un tur de o zi Voineasa, Obarsia Lotrului, Ranca, Novaci, Polovragi, Curmatura Oltetului, Cabana Petrimanu, Ciungetu, Voineas asta prin August si in Octombrie am incercat sa cobor din Creasta (din Transalpina) spre Ciungetu insa am dat de zapada si a trebuit sa ma intorc. Excelenta zona merita un week-end intreg acolo ca ai foarte multe de facut. Din Curmatura Oltetului este un drum de creasta care duce la cateva stane arata superb si sper sa jung anul asta pe acolo. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Sper sa ne intalnim pe acolo. :W In general noi mergem in timpul saptamanii sa scapam de balamuc...... :pr 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Asta vara am urcat si eu cu un 4x2 de la Polovraci,pe Oltet in sus pina unde s-a putut....si asta m-a ambitionat sa imi iau 4x4.La vara vreau sa fac neaparat Transalpina si drumul in sus pe Oltet. Daca mai sunt drumuri cu potential si zone deosebite care merita vazute va rog sa imi spuneti si mie :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Frumoaza zona. Sper sa ajung si eu pe acolo vara asta. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Patania din imaginea cu Dacia in rau mi-a povestit-o Dan A-10. :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Eu am facut Polovragi-Petrimanu + o parte de strategica cu motocicleta. Superba zona, vreau sa ma intorc imadiat ce vremea o permite. Intr-adevar merita sa faci traseul Polovragi-Petrimanu-strategica-Transalpina spre Ranca. Vara cred ca se poate face cam cu orice masina cu o garda la sol decenta, desi e pacat sa bagi masinile de sosea. Harta postata cu ce e generata? Notitele cred ca iti apartin, asa-i? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu Felicitari pentru escapada !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu superbe locurii .... am facut un revelion la petrimanu',mai are pastravarie? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu + GPS Harta postata e ROAD 2006 de la Garmin. Eu folosesc un GPS60cx + harta romaniei.Toate traseele din arhiva sunt facute de mine . Mai folosesc si Touratech cu hartile militare calibrate (aici sunt si drumurile forestiere). Cele doua programe permit schimbul de date. Atasez un detaliu cu harta militara in Touratech cu intersectia Seaua Stefanu - Strategic. Daca te intereseza chestia asta poate ne intalnim la Groapa Seaca. Noi megem cam la o luna in zona ( iarna mai rar). Cred ca in februarie o sa mai dam o tura in zona, Groapa Seaca si la Petrimanu sa mincam un pastrav si :x :grin: . 0744851058 / ioanale@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Decembrie 2008 Cabana Petrimanu + gps Superba zona. Am fost si eu anul trecut si acum doi ani. Aceeasi combinatie o folosesc si eu pentru navigatie. TTQV cu hartile militare si nRoute cu ROAD 2008. Navigatia merge pe un CarPC cu monitor de 10,4". Am si un Garmin GPSMAP 60CSx 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate