gaganul Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Toate cele bune si bine ai venit ! :lr hai bobocule :grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Rudi, Tractozauru` e din anul de gratie 1990 :wink: , asa ca... :grin: Urata patanie... :sr si intradevar, mare greseala sa imprumuti o masina, de la oricine ar fi persoana..., si eu am experianta asta :grin: Ce s-a intamplat cu proaspata decapotabila? :grin: Cristi, las' povestile ...Baga gaz la "inchisoare" si hai sa ne dam! Nu te-ai saturat de stat pe "banca de rezerve"? :grin: Yoane, super, super greu de suportat pauza asta prelungita :ang2 :ang2 :ang2 , nu doresc nimanui sa stea atat pe bara :oo , mai ales cand ai microbu` in sange :sr Sa ne vedem in teren cat mai curand! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudi Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ce s-a intamplat cu proaspata decapotabila? Decapotabila a fost reparata impecabil. Un parbriz nou, un tinichigiu meserias si vreo 900euroi manopera + materiale (chit vopsea, ....) si l-am facut fericit pe proprietar, mai ales ca mai avea si rugina prin ea. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur lasati-l fratilor sa-si calibreze tevile...si sa-i iese metrologia la \"ceasuri\"...ca la cat metru\' de teava(+coturi si reductii) ....din parti bani de terratrip...si abia dupa invitati-l pe Aviatorilor la un test de flex pe piatra cubica......hihi Bine mah tatucule slp :grin: , dupa ce mi-ai facut cadou ceasurile :uameni :ha: acum vrei sa le sparg pe piatra cubica de la Aviatorilor slp :ha: ..., cat despre terra trip :grin: , ce nevoie am :wink: :grin: merg "la ghici" :ha: si cu GPS de urmarire :P :happy rudi, nashpa, intradevar greseala care atinge buzunaru` :grin: si eu sunt patit :h5 de aceea de atunci nu mai conduc masina nimanui si nici nu mai las pe nimeni sa puna mana pe a mea! :) :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur lasati-l fratilor sa-si calibreze tevile...si sa-i iese metrologia la \"ceasuri\"...ca la cat metru\' de teava(+coturi si reductii) ....din parti bani de terratrip...si abia dupa invitati-l pe Aviatorilor la un test de flex pe piatra cubica......hihi Bine mah tatucule slp :grin: , dupa ce mi-ai facut cadou ceasurile :uameni :ha: acum vrei sa le sparg pe piatra cubica de la Aviatorilor slp :ha: ..., cat despre terra trip :grin: , ce nevoie am :wink: :grin: merg "la ghici" :ha: si cu GPS de urmarire :P :happy rudi, nashpa, intradevar greseala care atinge buzunaru` :grin: si eu sunt patit :h5 de aceea de atunci nu mai conduc masina nimanui si nici nu mai las pe nimeni sa puna mana pe a mea! :) :h5 Bravo TRACTOZAURE asa sa faci ! :ha: :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ce rau esti! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Pacat ca nu inveti si tu odata sa dai quote corect :P :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ce inseamna "quote"? E un forum de limba romana! slp consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @Tractozaure... i-a disilea un exemplu de Roll Cage ECOLOGIC.... NU instalatie de Romgaz... :ha: :ha: viewtopic.php?f=17&t=12554 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Konban wa, adica Buna Seara pentru voi :grin: sau Oyasuminasai , adica Noapte Buna pentru mine :ha: nici eu nu stiu cum sa va spun la aceasta ora, ca in Japonia acum e ora 1:25 :wink: , va saluta fratele vostru din tara Nissan-ului si a Toyotei :hi si hai :grin: si a suratelor mai putin reprezentative de aici :ha: Mitsubishi, Isuzu, Suzuki, etc, etc :P :ha: :happy O sa revin cu niste poze cu masini de teren :h5 direct din Tara Soarelui Rasare, daca reusesc sa-mi fac timp printre antrenamente si vizite la temple :grin: Sa auzim numai de bine! Gambatte kudasai! :grin: :h5 Ce inseamna "quote"? E un forum de limba romana! slp Ioane, de ce nu-l intrebi tu mai bine pe Max si poate il rogi sa schimbe si "quote-ul" ala din dreapta jos din engleza in romana... :P :ha: :h5 Pt. worldscape Am ras cu lacrimi :ha: :ha: :ha: de rollcage-ul ala, super tare :h5 pitonul asta nu are toate tiglele pe casa :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dragii mei frati in ale off-road-ului :hi :grin: Dupa 3 saptamani de stat pe taramul japonez si de studiere in detaliu, dupa cum spunea si tatucu :ha: a tehnicilor de laminare in `shpe mii de straturi, de lupta cu sushi, sashimi, tempura (nu, nu am injurat pe nimeni :ha: ) si cu levierul de la Toyota si Nissan, m-am intors cu drag in scumpa noastra tarisoara, plina de intrigi si de "sa moara capra vecinului" :ha: :ha: :h5 Ii multumesc expres pe aceasta cale lui semaken, care vazand la un moment dat ca nu mai activez pe forum, s-a ingrijorat si m-a sunat disperat sa vad ce naiba fac de nu mai scriu... :grin: Semaken, danke, danke :hi :h5 Ma bucur oricum sa fiu din nou impreuna cu voi, pot sa spun ca intr-un fel :ha: mi-au lipsit carcotelile voastre :P :ha: :h5 si in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Chiar ma gandeam ce-i cu pauza asta "deasa" in topicul tau.... :h5 Bine ai revenit! PS-Un up-date la Tractozaur? :hi REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Astrale, multumesc! :h5 Pozele cu Tractozauru` update :wink: , or sa apara cand nici nu o sa te astepti! :grin: :h5 ...in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink: Topicul cu pricina a fost deschis aici viewtopic.php?f=20&t=13427 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ...din acest moment nu mai postez nici o poza pana nu e la gata, "testat, zgariat, noroit" :ha: ! :) Keep UP the good work everybody! :ypu Cum imi place intotdeauna sa ma tin de cuvant, am revenit cu niste poze cu Tractozauru` "la gata"! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5 Asta-mi suna :grin: ceva gen..., ASTRAL 2...OO7 :ha: pardon 2000. :h5 Merci, dar nu... :grin: , ma multumesc cu TRACTOZAUR! :wink: Si atat. :ypu Sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Felicitari Cristi , sa te bucuri sanatos de el.....trebuie sa recunoastem ca suzuka aia rosie .....e aproape cat Tractozaurul :happy Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin.V Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Felicitari pentru "monstru" ... sa te poarte pe unde nici cu gandul nu poti sa ajungi. Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. SilenceDJ Multam mult Adi, intradevar Veveritoiu` e mic da` voinic :grin: (ca fapt divers..., e incaltat cu caucioacele care au fost inainte sa-i iau Simex-uri la Tractozaur... :wink: ) Pt. [wst]box Cataline si la tine la mai mare :hi , astept sa-ti faci Patrolu` la fel si sa ne dam la Ramnic! Oricum o mica parte din Tractozaur :grin: e si pe masina ta..., asa ca are potential! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo :bravo :bravo :1 :1 :1 :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts