Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Tractozaur
 Share

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Rudi, Tractozauru` e din anul de gratie 1990 :wink: , asa ca... :grin:

Urata patanie... :sr si intradevar, mare greseala sa imprumuti o masina, de la oricine ar fi persoana..., si eu am experianta asta :grin:

Ce s-a intamplat cu proaspata decapotabila? :grin:

Cristi, las' povestile ...Baga gaz la "inchisoare" si hai sa ne dam! Nu te-ai saturat de stat pe "banca de rezerve"? :grin:

Yoane, super, super greu de suportat pauza asta prelungita :ang2 :ang2 :ang2 , nu doresc nimanui sa stea atat pe bara :oo , mai ales cand ai microbu` in sange :sr

Sa ne vedem in teren cat mai curand! :grin: :h5

Ce s-a intamplat cu proaspata decapotabila?

Decapotabila a fost reparata impecabil. Un parbriz nou, un tinichigiu meserias si vreo 900euroi manopera + materiale (chit vopsea, ....) si l-am facut fericit pe proprietar, mai ales ca mai avea si rugina prin ea.

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

lasati-l fratilor sa-si calibreze tevile...si sa-i iese metrologia la \"ceasuri\"...ca la cat metru\' de teava(+coturi si reductii) ....din parti bani de terratrip...si abia dupa invitati-l pe Aviatorilor la un test de flex pe piatra cubica......hihi

Bine mah tatucule slp :grin: , dupa ce mi-ai facut cadou ceasurile :uameni :ha: acum vrei sa le sparg pe piatra cubica de la Aviatorilor slp :ha: ..., cat despre terra trip :grin: , ce nevoie am :wink: :grin: merg "la ghici" :ha: si cu GPS de urmarire :P :happy

rudi, nashpa, intradevar greseala care atinge buzunaru` :grin: si eu sunt patit :h5 de aceea de atunci nu mai conduc masina nimanui si nici nu mai las pe nimeni sa puna mana pe a mea! :) :h5

lasati-l fratilor sa-si calibreze tevile...si sa-i iese metrologia la \"ceasuri\"...ca la cat metru\' de teava(+coturi si reductii) ....din parti bani de terratrip...si abia dupa invitati-l pe Aviatorilor la un test de flex pe piatra cubica......hihi

Bine mah tatucule slp :grin: , dupa ce mi-ai facut cadou ceasurile :uameni :ha: acum vrei sa le sparg pe piatra cubica de la Aviatorilor slp :ha: ..., cat despre terra trip :grin: , ce nevoie am :wink: :grin: merg "la ghici" :ha: si cu GPS de urmarire :P :happy

rudi, nashpa, intradevar greseala care atinge buzunaru` :grin: si eu sunt patit :h5 de aceea de atunci nu mai conduc masina nimanui si nici nu mai las pe nimeni sa puna mana pe a mea! :) :h5

Bravo TRACTOZAURE asa sa faci ! :ha:

:cl

Ce rau esti! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Pacat ca nu inveti si tu odata sa dai quote corect :P :ha: :ha: :ha:

@Tractozaure... i-a disilea un exemplu de Roll Cage ECOLOGIC.... NU instalatie de Romgaz...

:ha: :ha: viewtopic.php?f=17&t=12554

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Konban wa, adica Buna Seara pentru voi :grin: sau Oyasuminasai , adica Noapte Buna pentru mine :ha: nici eu nu stiu cum sa va spun la aceasta ora, ca in Japonia acum e ora 1:25 :wink: , va saluta fratele vostru din tara Nissan-ului si a Toyotei :hi si hai :grin: si a suratelor mai putin reprezentative de aici :ha: Mitsubishi, Isuzu, Suzuki, etc, etc :P :ha: :happy

O sa revin cu niste poze cu masini de teren :h5 direct din Tara Soarelui Rasare, daca reusesc sa-mi fac timp printre antrenamente si vizite la temple :grin:

Sa auzim numai de bine!

Gambatte kudasai! :grin: :h5

Ce inseamna "quote"? E un forum de limba romana! slp

Ioane, de ce nu-l intrebi tu mai bine pe Max si poate il rogi sa schimbe si "quote-ul" ala din dreapta jos din engleza in romana... :P :ha: :h5

Pt. worldscape

Am ras cu lacrimi :ha: :ha: :ha: de rollcage-ul ala, super tare :h5 pitonul asta nu are toate tiglele pe casa :happy :h5

• 2 weeks later...

Dragii mei frati in ale off-road-ului :hi :grin:

Dupa 3 saptamani de stat pe taramul japonez si de studiere in detaliu, dupa cum spunea si tatucu :ha: a tehnicilor de laminare in `shpe mii de straturi, de lupta cu sushi, sashimi, tempura (nu, nu am injurat pe nimeni :ha: ) si cu levierul de la Toyota si Nissan, m-am intors cu drag in scumpa noastra tarisoara, plina de intrigi si de "sa moara capra vecinului" :ha: :ha: :h5

Ii multumesc expres pe aceasta cale lui semaken, care vazand la un moment dat ca nu mai activez pe forum, s-a ingrijorat si m-a sunat disperat sa vad ce naiba fac de nu mai scriu... :grin: Semaken, danke, danke :hi :h5

Ma bucur oricum sa fiu din nou impreuna cu voi, pot sa spun ca intr-un fel :ha: mi-au lipsit carcotelile voastre :P :ha: :h5 si in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink:

Astrale, multumesc! :h5 Pozele cu Tractozauru` update :wink: , or sa apara cand nici nu o sa te astepti! :grin: :h5

...in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink:

Topicul cu pricina a fost deschis aici viewtopic.php?f=20&t=13427 :h5

• 3 weeks later...

...din acest moment nu mai postez nici o poza pana nu e la gata, "testat, zgariat, noroit" :ha: ! :)

Keep UP the good work everybody! :ypu

Cum imi place intotdeauna sa ma tin de cuvant, am revenit cu niste poze cu Tractozauru` "la gata"! :grin: :h5

Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5

Asta-mi suna :grin: ceva gen..., ASTRAL 2...OO7 :ha: pardon 2000. :h5

Merci, dar nu... :grin: , ma multumesc cu TRACTOZAUR! :wink: Si atat. :ypu

Sa auzim numai de bine! :h5

Felicitari Cristi , sa te bucuri sanatos de el.....trebuie sa recunoastem ca suzuka aia rosie .....e aproape cat Tractozaurul :happy

Never stop exploring

Pt. SilenceDJ

Multam mult Adi, intradevar Veveritoiu` e mic da` voinic :grin: (ca fapt divers..., e incaltat cu caucioacele care au fost inainte sa-i iau Simex-uri la Tractozaur... :wink: )

Pt. [wst]box

Cataline si la tine la mai mare :hi , astept sa-ti faci Patrolu` la fel si sa ne dam la Ramnic! Oricum o mica parte din Tractozaur :grin: e si pe masina ta..., asa ca are potential! :grin: :h5

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use