Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Cu ocazie noului an, cu putina intarziere, urez tuturor membilor forumuilui la cat mai multe mudpituri pline cu cat mai mult noroi in care sa nu ramana nimeni blocat, multe creste de munti cucerite cu agregatele din dotare fara evenimente neplacute, cat mai putine trolieri, si nu in ultimul rand La Multi Ani...!! Dupa cum majoritatea cred ca stiu deja numere meu este Radu, agregatul din dotare cu care dau de copaci si stanci este un cherokee din 89. Salutare la toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare salut raducule,si bun venit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare bun venit in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salutare :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salutare la multi ani! :W :cl 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! Si eu sunt nou pe forum. Te salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare Bine ai venit radule, ai o super masina , un om de nota 10 :h5 Sper sa ne vedem in curand din nou in teren , nu neaparat eu troliat din fundul rapii :ha: :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare Bine ai venit ! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Salutare :W .faina poza din avatar :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate