Vizitator CristiMarin Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Salut.E prima data cand postez pe acest forum.De cateva zile mi-am luat un Nissan Pathfinder din 95 cu motor 3.0 V6 in 4 usi,model america, cred,pentru ca are bordul in mile.Ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta masina?O sa revin cu poze in scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Nissan pathfinder Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Nissan pathfinder bun venit ! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Nissan pathfinder :W sa vedem poze :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Nissan pathfinder Salut!! Bine ai venit! Ceva poze? :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Nissan pathfinder Salut si :W pe :cl Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CristiMarin Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Nissan pathfinder Va multumesc pentru primire.Iata si pozele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Nissan pathfinder Asta e cam tot aia dupa parerea mea cu Terrano I!Oricum se tine bine din poze pt anii ei ! Sa o stapanesti sanatos si cat mai departe de asfalt! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CristiMarin Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Nissan pathfinder Multumesc, dar vreau sa o vand/dau pentru ca nu prea am ce face cu ea aici la campie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Nissan pathfinder cat e impozitul pe an ??? (cred ca o sa fim certati ca tu vinzi iar eu te intreb ) cat ai vrea pe el?? toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CristiMarin Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Nissan pathfinder ai PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Nissan pathfinder :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CristiMarin Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: Nissan pathfinder Multumesc onix14 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Nissan pathfinder eu am un pathfinder de 3.3 v 6 si sunt foarte multumit vad ca esti din prahova .... care campie ? ca eu am numai dealuri :d sau le-am nivelat si nu imi dau eu seama .....? sau valea prahovei e o campie .... (breaza ; comarnic-secaria ; cornu ; valea doftanei ; valea neagra ... etc.)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate