dragoslav Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 buna.sunt nou pe aici si as avea si eu nevoie de ceva ajutor.ma bate gindul sa cumpar un mitsubishi pajero (diesel).as vrea sa stiu care din cele doua modele(2.5td sau 2,8 td)este mai bun,mai fiabil,mai rezistent?.care sunt partile proaste si la unul si la celalalt?care sunt partile bune? multumesc anticipat. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: pajero 2,5 sau 2,8..? Vali Babu a avut 2.5,are 2.8,am mers cu amindoua.......pot sa spun ca 2.8 are mai mult power, il simti la pedala,amindoua sunt automate....in rest,fiabile si rezistente...cred ca-i acelasi lucru,vorbim de aceeasi marca,nu?Motorul face diferenta,zic eu. Poti sa cauti blokant spate standard sau nu,asta poti sa te uiti....este o diferenta. Cred ca el este mai in masura sa spuna si altceva.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpalo_ct Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Re: pajero 2,5 sau 2,8..? baga un ochi aici http://www.pocuk.com/forums/ tot forumul numai pajero oricum 2.8 e alegerea din toate punctele de vedere mai putin consum (diferenta de 2 l%) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts