soimu Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 patrol 86, ebro, 2,8 curgea lichid pe la ax desfacut, indepartata rugina de la cota de semering, cumparat un semering apropiat care era doar mai lat, montat inapoi caseta probleme semeringul nu sta in corpul casetei, cobara pe ax si se pierde tot likidul curge si pe la axul de sus, care vine de la volan... nu am umblat acolo... 1. solutii de reparare 2. de unde iau semeringuri originale? care ma ajuta cu un sfat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 1. caseta de directie lucreaza la o presiune de 60-80 bar, din asta poti realiza ca aceasta presiune nu poate fi "stapanita" de un banal simering 2. trebuie sa cumperi un kit de reparatie pt caseta de directie, el e compus din nenumarate oringuri, simeringuri si o presetupa 3. desfaci caseta de directie bucata cu bucata si schimbi toate piesele care nu sunt metalice...............apoi o sa vezi ca nu mai curge PS Pozele au numai caracter demonstrativ,ele iti arata ce e sub simeringul dumitale, altfel............... sunt de la un Jaguar XJ12 ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 iata si poza cu caseta dumitale de directie............sparta ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 La Landcruiser, blestematele alea de oringuri sunt din ceva teflon. Si clar ca nu semeringul tine presiunea ci alea. Din pacate. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 La Landcruiser, blestematele alea de oringuri sunt din ceva teflon. Si clar ca nu semeringul tine presiunea ci alea. Din pacate. Corect. Apropo de asta, sa nu uiti de kitul meu pentru reparatie caseta de directie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Si cele trei o-ringuri albastre din imaginea de mai sus, de XJ12, sunt tot din ceva teflon. Oricum la Soimu' e dusa si cota de siemering de pe axul casetei. Asa ca o sa fie ceva distractie chiar cu kit-ul de reparatie cu tot. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 ce chit de reparatie..... e peste 400 euro .... contacteaza-l pe ANDRES si-ti face rost de una buna ....garantat la un pret bun.... bafta... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2007 merci am desfacut-o , din pacate bucur are dreptate din fericire, cota dusa probabil permite prafului fin sa intre pe langa ax, pt ca, sigur nu pote fi vorba de a inlocui ultimul semering doar mai e un semering sun el care e cu siguranta... ok incerc sa fac rost de caseta de directie...sper sa fie buna doar forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate