Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caseta directie patrol 86, ebro, 2,8

soimu

Postări Recomandate

patrol 86, ebro, 2,8

curgea lichid pe la ax

desfacut, indepartata rugina de la cota de semering, cumparat un semering apropiat care era doar mai lat, montat inapoi caseta

probleme

semeringul nu sta in corpul casetei, cobara pe ax si se pierde tot likidul

curge si pe la axul de sus, care vine de la volan... nu am umblat acolo...

1. solutii de reparare

2. de unde iau semeringuri originale?

care ma ajuta cu un sfat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. caseta de directie lucreaza la o presiune de 60-80 bar, din asta poti realiza ca aceasta presiune nu poate fi "stapanita" de un banal simering

2. trebuie sa cumperi un kit de reparatie pt caseta de directie, el e compus din nenumarate oringuri, simeringuri si o presetupa

3. desfaci caseta de directie bucata cu bucata si schimbi toate piesele care nu sunt metalice...............apoi o sa vezi ca nu mai curge

PS Pozele au numai caracter demonstrativ,ele iti arata ce e sub simeringul dumitale, altfel............... sunt de la un Jaguar XJ12 !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

La Landcruiser, blestematele alea de oringuri sunt din ceva teflon. Si clar ca nu semeringul tine presiunea ci alea. Din pacate.

Corect.

Apropo de asta, sa nu uiti de kitul meu pentru reparatie caseta de directie. :grin:

Link spre comentariu

Si cele trei o-ringuri albastre din imaginea de mai sus, de XJ12, sunt tot din ceva teflon. Oricum la Soimu' e dusa si cota de siemering de pe axul casetei. Asa ca o sa fie ceva distractie chiar cu kit-ul de reparatie cu tot.

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu

merci

am desfacut-o , din pacate bucur are dreptate

din fericire, cota dusa probabil permite prafului fin sa intre pe langa ax, pt ca, sigur nu pote fi vorba de a inlocui ultimul semering doar

mai e un semering sun el care e cu siguranta...

ok

incerc sa fac rost de caseta de directie...sper sa fie buna doar

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare