Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 va salut pe toti membrii acestui forum...si nu numai Sunt incepator in ale off roadului, dar cu voi alaturi sunt sigur ca nu a sa fiu mult timp asa. Va salut inca o data P.S. posed un nissan patrol GR scurt, 1990 cu ceva modificari (un pic inalta si roti pe 33"). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Bun venit ! ... treci si voteaza, ca ne mananca astia cu Toyotele :ha: : viewtopic.php?f=19&t=5672 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Bun venit ! ... treci si voteaza, ca ne mananca astia cu Toyotele :ha: : viewtopic.php?f=19&t=5672 Unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Am gasit, am votat. Gata! Sunt in regula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Am gasit, am votat. Gata! Sunt in regula suntem n umai cu un vot in spatele Toyo... Am incredere ca o sa fim lideri de "tur"..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Tocmai am achizitionat acaretul (are 3 zile la mine) Si niste poze atasate Pareri (pro si contra) nu ezitati sa mi le spuneti. Am venit aici sa invat si sa iau cele mai bune decizii in off road. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum :W :cl 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Frumos Y60, sa o stapanesti sanatos :h5 :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum :W in :cl frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Botosani - nou membru pe forum Sa o sa stapanesti sanatos. :W :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate