ciprian28 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Astazi am achizitionat-o. Cateva date tehnice :an 2003,motoru de 2,5 tdi de 200 HPcu cip, 4 trepte de reglare a suspensiei pe inaltime , jante pe 17 ,QUATTRO, si in rest nu mai conteaza. :bannana :ypu :ypu :ypu !!! Cu siguranta am sa o incerc si in teren si am sa va spun mai multe dupa. Si era sa uit ca un astfel de Audi a fost singura masina care a urcat o partie de schi. Editat Mai 10, 2013 de Astral range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Sa o stapinesti sanatos!La mai mare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad S-o stapanesti sanatos,adevarata masina,eu am avut unul timp de 3 ani si in afara de pernele fata nu am ce sa-i reprosez,l-am vandut acum un an si sincer imi pare rau si acum. :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad felicitari inca un vis realizat :bravo vezi ca la asta reparatiile sunt un pic mai scumpe ca la patrol si se rupe un pic mai repede ca si patrolul sa nu zici ca nu ai fost anuntat sau ca te-au mintit careva totusi, daca nu ai grip..probabil ca nu o sa rupi nimic dar ca poti sa arzi motorul,("cum sa ma constatat, in, diverse alte ocazii") forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad super masina cand am luat sw asta am vrut dar nu mai erau euroi in sacul meu ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Cristian in asta am sa stau COPILOT ca si altii nu dau nume si nu o sa se rupa nimic!!! :ha: :ha: :ha: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Foarte buna masina,sa o stapanesti sanatos. :1 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Felicitari pt acaret! Sa ai drumuri bune! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Mare multam domnilor.!!! :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad S-o stapanesti sanatos! E o masina buna Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Felicitari pentru masina,arata bine! Eventual pot sa incerci partia de schii de la Sovata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad This is a real car ! Felicitari ! Ti-o zice un fan Audi ! Am schimbat un A4 Quattro 2,0 TFSI 200 HP din 2006 cu un Touareg( tu-i mama lui , ca nu-mi place deloc !) si acum regret ! Si ca sa ai cu ce face bascalie de "concurenta" , ia de-aici o poza :aud vs bmw.jpg[/attachment:2w682c61] 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Felicitari pentru masina!! :1 Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Mi-am tras Allroad :bravo faina masina.sa o alergi sanatos! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Foarte tare masina! Sa o stapanesti si calaresti sanatos ...Motorul ala e rau de tot ... nu stiu daca avea nevoie de cip! PS - Dupa o lunga ratacire prin piata auto (am incercat absolut toate marcile) am ajuns la concluzia ca in curte merita sa ai doar doua marci - Audi (si am doua A4, unul ultimul model sa fiu in pas cu moda +de friptura- si altul penultimul model, -de scandal- cipuit si lucrat la "cuplu" cu care fac misto pe strazi de cinciari si septari si de valetii de la volan :ha: ) si Nissan "Pactroll"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad felicitari :1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Felicitari buna alegere :1 ,un fan audi recunoa de departe o buna achizitie ...drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad felicitari si sa te poarte mult si bine acum pt impacarea sufletului meu sa imi zici cat consuma peste o vreme dupa ce faci un consum, am avut o mare cadere morala candva legat de consumul la masinile astea ,cand mi-a zis omul consumul am dat-o in balbe , te rog bucura-ma cu un consum decent ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Salut, tatal meu are unul la fel (doar fara chip), ii consuma dupa computerul de bord vreo 9 % din ce imi amintesc. Si mie mi s-a parut mult, dar: - motor de 2.5 - tractiune integrala - kombi - climatronic care merge mai tot timpul - 180 de cai care ii si folosesti daca ii ai Asa ca nu ma mai mira consumul mare. Un Audi A6 cu motor de 1.9 ne-quattro consuma vreo 6 %. Ciudat e ca dulapul meu pe patru roti consuma 8.5 %, desi are 2 tone si motor vechi de 25 de ani. Masina are tehnica desteapta in ea dar nu exagerat de multa ci exact ca trebuie. Calitate Audi, nu vezi pe ea trecerea timpului. Si cum arata ! Magnum opus a designului Audi. Toate proportiile perfecte, "scutul" acela de alu din fata, fundul de A6 frumos, arcele rotilor...Ai putea sa o mai tii 10 ani si sa arate la fel de bine. De cand a aparut tot visez...dar ca student cam greu. Si asta nou nu-mi place :(( Cand te duci in teren, deactiveaza ESP-ul. Tatal meu era sa cada intr-o rapa fiindca era teren mlastinos, locul de trecere in panta abrupta, si ESP-ul simtea derapaj si lua din gaz...si fundul mai aluneca unpic spre rapa. Fara ESP plecare ca din pusca. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad La ce pret ai luat-o? Si eu am gasit una la 120.000 de km si eram interesat. Pretul este ok la cea pe care am vazut-o eu. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Mi-am tras Allroad Astazi am achizitionato. .....heheheeee si eu... :banana .. eu l-am luat vineri. e din 2001, diesel, dar necipuit . A-mi place ff tare cum merge pe drumurile nu tocmai bune, sta pe curbe destul de fain, etc Am mai avut 2,5 tdi pe un A4 quattro. A-mi fac probleme pt suspensie care e foarte complexa si costisitoare, in rest Doamne ajuta. Sa o stapanesti sanatos, poate colaboram pe PM, la eventualele probleme tehnice. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am tras Allroad V-am scris PM-uri cu niste doua intrebari amarate despre Audi allroad, la "cativa"..., nu dam nick-uri :grin: de pe acest topic, dar nu v-ati sinchisit sa raspundeti... :uameni Acum va mai pun o intrebare? Vinde careva dintre voi Audi-ul Allroad din dotare? Daca da, contactati-ma va rog la 0722.368.176 Va multumesc! :h5 P.S. Spiritul off-road este, printre altele, un spirit de intrajutorare..., daca cineva iti cere ajutorul intr-o problema, NOI, OFF-ROAD-ERI ADEVARATI, NU EZITAM SA DAM O MANA DE AJUTOR..., indiferent cat de mica este acea mana... :ha::hl Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am tras Allroad V-am scris PM-uri cu niste doua intrebari amarate despre Audi allroad, la "cativa"..., nu dam nick-uri :grin: de pe acest topic, dar nu v-ati sinchisit sa raspundeti... :uameni Acum va mai pun o intrebare? Vinde careva dintre voi Audi-ul Allroad din dotare? Daca da, contactati-ma va rog la 0722.368.176 Va multumesc! :h5 P.S. Spiritul off-road este, printre altele, un spirit de intrajutorare..., daca cineva iti cere ajutorul intr-o problema, NOI, OFF-ROAD-ERI ADEVARATI, NU EZITAM SA DAM O MANA DE AJUTOR..., indiferent cat de mica este acea mana... :ha::hl iartama pt intarziere te rog. eu intre timp am vanduto pt. ca am avut o mare dezamagire cu aceasta masina mia picat de pe ea intrun timp foarte scurt cutia de viteze automata care ma costat sa o repar 2800de euro dupa 2saptamni mia cazut pernele de aer de pe fata dupa care nu prea am mai avut probleme cu ea si am vanduto insa eu acuma imi caut tot un allroad dar vreau sa aiba motorul de 2,7 benzina biturbo de 250 de hp si neaparat sa fie cu cutie de viteze manuala motorul este acelasi de pe RS4 si foarte simplu il duci la 380 de hp:grin: binenteles daca nu te satisfac cei 250de hp:grin: :2dr range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am tras Allroad iartama pt intarziere te rog. eu intre timp am vanduto pt. ca am avut o mare dezamagire cu aceasta masina mia picat de pe ea intrun timp foarte scurt cutia de viteze automata care ma costat sa o repar 2800de euro dupa 2saptamni mia cazut pernele de aer de pe fata dupa care nu prea am mai avut probleme cu ea si am vanduto insa eu acuma imi caut tot un allroad dar vreau sa aiba motorul de 2,7 benzina biturbo de 250 de hp si neaparat sa fie cu cutie de viteze manuala motorul este acelasi de pe RS4 si foarte simplu il duci la 380 de hp:grin: binenteles daca nu te satisfac cei 250de hp:grin: :2dr intradevar sunt un pic mai costisitoare masinile astea,problema cu cutiile astea este din cauza franarilor si plecarilor prea dese(semafoarele prea aproape sa-i zicem) ,explicatia asta mi-a dat-o un meserish de la sevice din elvetzia si inca un sfat(intelept) dat tot de pers respectiva:masinile cu electronica putina,adica ceva pana in '98 sunt IDEALE,dar romanii :domle mi-am luat masina noua.... condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am tras Allroad iartama pt intarziere te rog. eu intre timp am vanduto pt. ca am avut o mare dezamagire cu aceasta masina mia picat de pe ea intrun timp foarte scurt cutia de viteze automata care ma costat sa o repar 2800de euro dupa 2saptamni mia cazut pernele de aer de pe fata dupa care nu prea am mai avut probleme cu ea si am vanduto insa eu acuma imi caut tot un allroad dar vreau sa aiba motorul de 2,7 benzina biturbo de 250 de hp si neaparat sa fie cu cutie de viteze manuala motorul este acelasi de pe RS4 si foarte simplu il duci la 380 de hp:grin: binenteles daca nu te satisfac cei 250de hp:grin: :2dr In sfarsit! :grin::h5 Cutia, pernele, axele cu came, stiu, stiu, stiu :grin:..., sunt problemele standard si stiu si asta ca daca astea corespund :grin: atunci nu mai ai nici o problema cu ea... :wink: Sa speram ca eu am sa am alt noroc :wink::al:grin: Apropo, ce consum avea a ta? :tk Pentru neschimbat Umbla o vorba prin targ :grin: ca cica masini adevarate au fost produse pana in 1998..., dupa, societatea de consum si-a spus cuvantul si masinile au avut maxim 5 ani de viata de calitate :ha: dati de producator, dupa..., potopul! Daca toate masinile ar fi fost la fel de rezistente ca celebrele Cobre de la Mercedes, atunci nu mai vindea nimeni piese de schimb...:wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate