danm Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Mi-am tras Allroad proaspat posesor de allroad 3.0 tdi,deocamdata f.multumit de el.sper sa nu am degraba probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_ss Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Mi-am tras Allroad Sa ai grija cu ridicatul si coboratul sa nu abuzezi, unui amic de al meu i s-a stricat compresorul dupa vreo 2 saptamani de joaca ... ce i drept masina nu noua .. 2003 ... jmechera oricum ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Mi-am tras Allroad salut, deci niste preturi la care ati luat aceste bijuterii ne spuneti si noua. Plus consumul facut real de la plin la plin si in ce conditii. Trebuie sa scimb si eu masina de familie dar tot la fel discutiile despre consumul mare m-au dat inapoi. 2.5 TDI pana in 2005 era tinta mea. Multumesc mult Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Mi-am tras Allroad Eu mi-am luat allroad anul trecut cu gandul sa o fericesc pe a mea sotie cu o masina mai soft... vezi topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58486-allroad-runner-Un-Audi-allroad-frate-cu-TRACTOZAURU-%29%29%29 Am dat pe el 10500 euro si sunt foarte incantat de el dar am o mica problema sotia mea s-a invatat in Patrol si mi-a cam confiscat Tractozauru` :ha: si pana la urma tot eu merg cu allroadu`..., asa ca sunt un pic tentat sa-l dau sa-mi mai cumpar un alt Nissan Patrol, PENTRU MINEEEEE!!! :hl :ha: Asa ca daca vrei (vreti) un allroad de calitate si esti (sunteti) hotarat(i), sunt dispus sa-l dau cu 9500 euro, nu scad un euro, imi cunosc marfa :wink: (nu l-am pus la vanzare, se poate verifica), pierd 1000 euro cu toate ca am bagat in el mai mult de atat (jante, colantare profi negru mat, cauciucuri de iarna, etc), dar IMI IAU UN PATROL AL MEU SI NUMAI AL MEU!!! :hl:uameni:tk:h5 Consum in oras este undeva la 13-14 %, iar la drum intins duce undeva la 9-10% depinde cum te dai la ea :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Mi-am tras Allroad salutare, eu am un jeep grand cherokee, insa ma bate gandul sa il dau sa imi iau un allroad. as dori daca se poate sa imi oferiti si mie pareri OBIECTIVE si nu subiective... ma gandesc la un allroad 2003-2005, deci modelul "vechi"... pro si contra. pe mine ma intereseaza un break cu capabilitati de 4x4, offroad usor si sa pot trage o rulota. nu ca jeep nu ar trage, ba din contra... dar a mea sotie a avut inainte un mondeo, care i s-a parut idealul vietii ei. a vrut o masina mai inalta, dar stramba din nas acum, ca nu are acelasi loc pt bagaje ca in mondeo, in spate nu se sta ca in mondeo, la fel si copiii, ma rog... alegrea unei alte masini s-ar face intre allroad si v70-xc70, desi inclin spre audi (e mai "infigareata" decat jeep). deh, daca nu pleaca doamna prima de la semafor, nu e bine!... jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Mi-am tras Allroad Am condus in perioada 2000 -2004 modelul Allroad 2.5 TDI, cutie mecanica si a ramas masina mea de suflet. Am revenit in perioada 2006-2008 la modelul nou de Allroad 3.0 TDI, cutie automata, care m-a ajutat mult la drumurile lungi din RO pt care-l recomand, dar gandul meu a ramas mereu la primul model... SUPER MASINA Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Mi-am tras Allroad Eu mi-am luat allroad anul trecut cu gandul sa o fericesc pe a mea sotie cu o masina mai soft... vezi topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58486-allroad-runner-Un-Audi-allroad-frate-cu-TRACTOZAURU-%29%29%29 Am dat pe el 10500 euro si sunt foarte incantat de el dar am o mica problema sotia mea s-a invatat in Patrol si mi-a cam confiscat Tractozauru` :ha: si pana la urma tot eu merg cu allroadu`..., asa ca sunt un pic tentat sa-l dau sa-mi mai cumpar un alt Nissan Patrol, PENTRU MINEEEEE!!! :hl :ha: Asa ca daca vrei (vreti) un allroad de calitate si esti (sunteti) hotarat(i), sunt dispus sa-l dau cu 9500 euro, nu scad un euro, imi cunosc marfa :wink: (nu l-am pus la vanzare, se poate verifica), pierd 1000 euro cu toate ca am bagat in el mai mult de atat (jante, colantare profi negru mat, cauciucuri de iarna, etc), dar IMI IAU UN PATROL AL MEU SI NUMAI AL MEU!!! :hl:uameni:tk:h5 Consum in oras este undeva la 13-14 %, iar la drum intins duce undeva la 9-10% depinde cum te dai la ea :wink: Nu mai este valabil ce am scris mai sus! :grin: M-am inteles si cu nevasta :ha: si ma dau cu Tractozauru` in continuare :wink: iar allroad-u` e de belea! :n1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U R S U Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Mi-am tras Allroad Nu incerc sa dezgrop mortii, dar si eu ma dau de 2 ani cu un biturbo 6+1 C5 si, intradevar, sunt foarte incantat. Amendamente as avea la nivelul interior de design (nu prea imi place si mi se pare cam stramt in comparatie cu aspectul robust exterior). Oricum, in 2 ani am facut vreo 19.000 km! :( Despre consum?! Pai ... variaza cam asa: in B, bara la bara, vara, cu clima = 17; Mers 140 in a VI a, afara = 12 si mers 2.500 ture in a VI a, afara = 9-10. Asta, din urma este si cel mai mic consum obtinut. radiez de energie pozitiva !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate