Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sa ne traiesti vere! (Bullbar)

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Sa ne traiesti vere! (Bullbar)

Va multumesc tuturor. Nu am primit in viata mea atatea urari. Poate pt ca nu prea mi-au placut oamenii. Aici insa nu mi-a displacut sa fiu printre voi si asta inseamna mult pt un tip ca mine. E cam tarziu si ma duc la munca si apoi o sa treaca ziua mea :sr Chiar e priuma oara de pe la 10 ani incoace cand m-am simtit sarbatorit de ziua mea! Va multumesc ca am descoperit chestia asta.

@ Niros: bine ca esti tu mare "inaltimea ta". Auzi bre, daca toti ar fi ca tine, Suzuki nu ar mai fi scos pe piata modelul Samurai sau vitara, asa ca putin respect pt cei care reprezinta motorul economic de fabricare a uneia dintre cele mai iubite si respectate masini de teren! :F

P.S. Niros...ai vrea tu sa fi jucaus ca mine. :bannana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Sa ai o viatza frumoasa, asa cum iti doresti, plina de noroc, sanatate, fericire, iubire si multzi prieteni adevaratzi! Sa ne traiesti si sa ne vedem sanatoshi! La multzi ani!

P.S. Scuze pentru intarziere, dar sunt la munca pe mare, si prind calculatorul mai rar.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Si pana la urma ai platit consumatia de la Dreamer's? :ha: :ha: :ha:

Nu am platit dom'le nimic. Pai ce matale crezi ca eu mint in emisiune? :ha: :ha: :ha:

La multi ani din nou!

Si din cauza ca nu ai platit, mai sunt unii care si acum spala vase in Dreamer's... :grin: glumesc...

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare