Miron Sorin Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! Va multumesc pentru laude, masina intr-adevar arata bine... dar are probleme de rugina/gauri la sasiu. Majoritatea le-am vazut cand am luat-o, dar am preferat varianta asta, fiindca mult mai usor si ieftin gasesc un sudor si tabla de 3-4mm grosime, decat un mecanic priceput si piese pentru motor sau transmisie. Oricum nu am de gand s-o bag in teren pana nu remediez problemele legate de sasiu, fiindca n-am de gand s-o stramb si apoi sa-mi para rau. Ce grosime de tabla recomandati pentru reparatii? Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W ..acretu' trebe reparat....imbraca cu tabla nu mai groasa de 3mm....altfel devine greu si tre sa schimbi motoru cu unu de Hummer....bafturi si succesuri!!!drumuri faine!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W si sa ne vedem prin padurile maramuresene tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :W faina Fieroasa!sa o innoroiesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! bine ai venit la :cl -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! Bine ai venit pe forum :cl , daca nu a fost sa fie samurai...tot la o suricata cu ochii ingusti ai ajuns, sa o stapanesti :x sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Acum ca "am cu ce baaa...", e cazul sa ma prezint si eu! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate