AdiOnWeb Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Saluatre ! Stie careva unde este amplasat filtrul de polen la terrano din 2001/ https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Flitru polen terrano Desfaci cutia de manusi de tot , si acolo este ,intre schimbator de caldura si turbina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Flitru polen terrano :happy banuiesc ca nu prea mai trage pe teren daca e infundat filtrul ala... Doamne... ce probleme au altii... si tot ei intreaba slp forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Flitru polen terrano uite si o poza Dar nu face nici cald iarna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Flitru polen terrano Marfa :ha: Acum am vazut ca topicul este pus in zona expeditii Deci este normal sa -ti faci caldura sau frigul , depinde unde pleci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Flitru polen terrano Am mutat eu topicul. Pesemne ca omului i se parea localizarea piesei o adevarata aventura :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Flitru polen terrano multumesc tuturor ..! Scuze pentru pozoitioarea gresita a topicului.......din gresala, Despre partea ironiei... te rog Doamane sa ne ierti :D respect tuturor!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate