erider1977 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Salutare la toata lumea, imi cer scuze ca nu m-am prezentat de la inceput, sper sa nu fi suparat pe nimeni. Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti, imi plac calatoriile pe "drumurile" fara asfalt si excesul de adrenalina. Am trait experienta 4x4 pe mai multe acareturi din dotarea proprie sau imprumutate. As vrea sa nu mai raman ca si pana acum doar un cititor foarte intersat al acestui forum si sa particip efectiv la intalnirile clubului sau escapadele membrilor acestuia. Pentru acesata este nevoie insa de timp liber care la mine este foarte, foarte putin. Ma bucur ca am ocazia sa va salut pe aceata cale si promit ca am sa revin cu poze ale acaretului din dotarea actuala. Numai bine :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W Terrano din avatar a fost .........? Ca arata cam nasol :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :h5 :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W to :cl :1 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Salutare :W Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
erider1977 Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W Terrano din avatar a fost .........? Ca arata cam nasol :grin: Salutare la toata lumea. Da RZV a fost si acum e pe la Baia Mare se recaroseaza :p Tot incerc sa pun macar doua poze si incep sa ma cam enervez... tot incarca si poc se blocheaza, dar sunt perseverent. Revin cu poza acaretului din dotarea actuala si inlocuitorul sau 1x2 :grin: . Sa auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare Bine ai venit! :W La cine e masina in Baia Mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
erider1977 Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare Salut Max, nu mai stiu cum il cheama dar este un tip care se ocupa cu horticultura, cetatean austriac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
erider1977 Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare Vroiam sa te intreb daca mai este valabila treaba cu autocolantele... Cred ca tare bine ar veni doua bucati pe Pajero. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Salutare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Salutare :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
erider1977 Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Salutare Salutare :cl In sfarsit, gratie admin-ului, ii multumesc pe aceasta cale (nu dimensiunea in Kb era pbl ci dim in pixeli 800x600), am reusit sa incarc si eu o poza. :ypu Promit sa revin cu mai multe. Numai bine la toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutare :h5 :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate