Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare

erider1977

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea, imi cer scuze ca nu m-am prezentat de la inceput, sper sa nu fi suparat pe nimeni.

Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti, imi plac calatoriile pe "drumurile" fara asfalt si excesul de adrenalina. Am trait experienta 4x4 pe mai multe acareturi din dotarea proprie sau imprumutate. As vrea sa nu mai raman ca si pana acum doar un cititor foarte intersat al acestui forum si sa particip efectiv la intalnirile clubului sau escapadele membrilor acestuia. Pentru acesata este nevoie insa de timp liber care la mine este foarte, foarte putin.

Ma bucur ca am ocazia sa va salut pe aceata cale si promit ca am sa revin cu poze ale acaretului din dotarea actuala.

Numai bine :cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare

:W

Terrano din avatar a fost .........? Ca arata cam nasol :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Salutare

:W

Terrano din avatar a fost .........? Ca arata cam nasol :grin:

Salutare la toata lumea. Da RZV a fost si acum e pe la Baia Mare se recaroseaza :p

Tot incerc sa pun macar doua poze si incep sa ma cam enervez... tot incarca si poc se blocheaza, dar sunt perseverent. Revin cu poza acaretului din dotarea actuala si inlocuitorul sau 1x2 :grin: .

Sa auzim de bine.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare