RZV Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 http://airbornb.wordpress.com/2008/08/1 ... i-tampiti/ :happy :happy :happy :ha: :ha: :ha: :ha: Am fost pe sub birou citeva minute..... Unii sunt chiar FANTASTICI..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile prima ori este facatura ori este facatura nu cred ca are cineva numele de familie "joaca-bine" cine o photoshopuit-o a incurcat un pic lucrurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile 100% sunt facaturi,cineva care a vrut sa se distreze. Circula pe net de mai bine de un an,sunt aceleasi..... Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile prima ori este facatura ori este facatura nu cred ca are cineva numele de familie "joaca-bine" cine o photoshopuit-o a incurcat un pic lucrurile In Campina chiar este un tip pe care il cheama Joacabine Mirel dar asta are in jur de 40 de ani si imi este prieten. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile Facaturi sau nu sunt niste .......norocosi :ha: :ha: :ha: Daca chiar vreti sa pierdeti timpul cu detalii,vedeti ca unii au si CNP-ul pe acolo,luati frate de verificati.......persoane :P :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile prima ori este facatura ori este facatura nu cred ca are cineva numele de familie "joaca-bine" cine o photoshopuit-o a incurcat un pic lucrurile Si eu stiu pe cineva cu numele asta deci nici o incurcatura aici Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Parinti timpiti sau nume formidabile am auzit si eu pe la noi de unul EMINESCU-LEVIER :ha: :ha: cica l-au botezat asa sa fie destept ca EMINESCU si tare ca LEVIERU :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate