Unimog Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Stie cineva s-a fabricat asa ceva prin 1986 avea 120 CP? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Nissan 2,8 benzina ? da 89 kw 121 hp fabricat intre 82 si 89 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Nissan 2,8 benzina ? De asta a avut Melente pe masina de concurs. Spune ca este extraordinar. Conform manualului, are rapoarte foarte bune pentru offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Nissan 2,8 benzina ? Am avut si eu doua,cindva. Motor cu reprize extraordinare. O "a doua" fara sfirsit. Atentie la coboririle si urcarile in cap, camera de nivel ramine fara benzina. La laterale nu e nici o problema. Aceleasi probleme la arcurile pe foi, ca la cele diesel. Exista un model de Datsun K160 care nu are servodirectie, dar la care caseta are o demultiplicare atit de mare ca se pot invirti rotile cu doua degete pina rupi bara.(aproape:))) Supermasina de ture. Piese, deja greu de gasit. Nepotrivita pentru concursuri. To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Nissan 2,8 benzina ? Pe cine intereseaza am eu motor si cutie de 2,8 benzina.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate