damager Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Salut, vreau si eu sa cumpar un pajero nou si vroiam sa va intreb daca merita achizitia pentru un procent 60% on road, 40% soft off-road. merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4quattro Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Re: Achizitie pajero nou Am cumparat in 2007 unul nou, dupa o saptamana a plouat zdravan si am gasit o mare baltoaca pe podea in dreptul pasagerului din dreapta; la service au descoperit ca plasticul dintre tapiterie si portiera era dezlipit la un colt; au inceput sa se dezlipeasca ornamente, butonul de lampa de ceata i-mi cade tot timpul, bordul a inceput sa zdrangane, boxele pe fata s-au ars, si cam atat; sper; in rest sunt multumit de ea, masina este folosita mai mult pe asfalt, consum acceptabil, taxe si impozite f.mari(19 mil. impozit pe firma); daca esti hotarat pt. asa ceva mai bine o cumperi din germania, cu aceasta masina mi sa confirmat faptul ca cele importate la noi sunt mult mai slabe calitativ Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou Consiliere de cunoscator si profesionist in Pajero...nu lua modelele noi...este ca si cum te-ai casatori cu un top model perfect si constati acasa ca se caca gros(puturos) si sforaie noaptea intre 3 si 5 ,,,si mai si baseste..si dupa aia mai si vorbeste in somn de fostii iubiti! Pajero old school V20 sa fabricat 10 ani si sa vandut 12 ani ca si masina noua!!! Daca vrei amanunte te rog pe PM sau telefon...!!! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou Salut, vreau si eu sa cumpar un pajero nou si vroiam sa va intreb daca merita achizitia pentru un procent 60% on road, 40% soft off-road. merci Salut, eu vanez de ceva vreme asa ceva: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showD ... geNumber=1 Am tot auzit de modele noi ca dau rateuri. Nu trebuie decat sa te hotaresti mai exact ce vrei de la ea. Succes si spor la cumparaturi. :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4quattro Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou Consiliere de cunoscator si profesionist in Pajero...nu lua modelele noi...este ca si cum te-ai casatori cu un top model perfect si constati acasa ca se caca gros(puturos) si sforaie noaptea intre 3 si 5 ,,,si mai si baseste..si dupa aia mai si vorbeste in somn de fostii iubiti! Pajero old school V20 sa fabricat 10 ani si sa vandut 12 ani ca si masina noua!!! Daca vrei amanunte te rog pe PM sau telefon...!!! eu am vrut sa fiu mai elegant, dar are perfecta dreptate Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheliosu Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou :ha: ,cam are dreptate pepi KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
damager Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou Consiliere de cunoscator si profesionist in Pajero...nu lua modelele noi...este ca si cum te-ai casatori cu un top model perfect si constati acasa ca se caca gros(puturos) si sforaie noaptea intre 3 si 5 ,,,si mai si baseste..si dupa aia mai si vorbeste in somn de fostii iubiti! Pajero old school V20 sa fabricat 10 ani si sa vandut 12 ani ca si masina noua!!! Daca vrei amanunte te rog pe PM sau telefon...!!! Merci de informatii...auzisem ca are pb cu DPF-ul si ca dieselul de 3.2 este cam lent..ca sa citez un pilot...mai repede te dai jos si iei taxiul :). Problema mare este cu taxa asta care au triplat-o si e aproape imposibil sa iti mai iei o masina cu motor mare ca le mai dai la stat o masina. Cred ca o sa astept sa vad ce mai fac astia cu taxa ca poate o scot de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Re: Achizitie pajero nou Asta fac si eu, poate scot astia nenorocita de taxa....ca la cat este....iti mai cumperi 2 masini. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Achizitie pajero nou E...mai stam o tzara sa se trezeasca din betia puterii omu nostru cel mic si pupacios de mana la marinar. Cea mai buna solutie ar fi sa o bagam pe Elena in acest forum cu Roveru ei cu tot si sa vezi ce repede se face o masina de off road o mica camioneta cu,,,care duc piese de schimb pentru o combina ramasa in camp sau o seringa cu vaccin pentru oile lu' Becali(sau Vadim) si e autoutilitara. Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Re: Achizitie pajero nou E...mai stam o tzara sa se trezeasca din betia puterii omu nostru cel mic si pupacios de mana la marinar. Cea mai buna solutie ar fi sa o bagam pe Elena in acest forum cu Roveru ei cu tot si sa vezi ce repede se face o masina de off road o mica camioneta cu,,,care duc piese de schimb pentru o combina ramasa in camp sau o seringa cu vaccin pentru oile lu' Becali(sau Vadim) si e autoutilitara. :ha: :ha: :ha: Buna ideea, pepi....subscriem! :ha: :ha: :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo75 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Re: Achizitie pajero nou Salut, vreau si eu sa cumpar un pajero nou si vroiam sa va intreb daca merita achizitia pentru un procent 60% on road, 40% soft off-road. merci Am si eu un Pajero 3.2 D-ID INSTYLE AT SWB achizitionat in februarie 2008 din Germania. Masina am luat-o noua, 0km si am preferat sa o iau din Germania datorita pretului foarte bun. Eu am dat 30.600euro fara TVA (am luat-o pe firma), iar la noi ma costa 44.000euro cu TVA (pe care-l recuperam ulterior). Cu banii astia in tara imi luam un SUV (RAV4 sau Outlander). Daca vreti sa luati un Pajero nou eu va dau datele dealer-ului din Germania, mai ales ca acum are un pret special de 28.500euro fara TVA, la masina identica cu a mea. Garantia este in toata Europa de 3 ani cu limita 100.000km (e posibil ca acum sa fi crescut la 5 ani) . Masina merita fiecare ban cheltuit, este extraordinara si sfatul meu este sa va luati modelul nou pentru confort. Fata de generatia anterioara saltul este urias mai ales la finisajele interioare. Pana acum nu am avut nici o problema cu masina, am 17.000km si totul merge impecabil. Singurul inconvenient este filtrul de particule, care daca se ruleaza des in trafic aglomerat se aprinde martorul in bord si trebuie facut un drum in afara orasului de cativa km pentru a se face o purjare automata. Am avut de ales la vremea respectiva intre Land Cruiser si Pajero (singurele cu versiune in 3 usi) si m-am orientat catre Pajero datorita faptului ca modelul era nou si arata mai bine fata de LC care e la sfarsit de drum si uzat moral. Un exemplu este faptul ca LC are radiocasetofon, iar Pajero are sistem multimedia cu touch screen si HDD de 40Gb. In rest masinile sunt comparabile ca performanta si fiabilitate. Eu zic ca am facut o alegere foarte buna si nu am fost dezamagit pana acum si de aici sfatul meu pentru achizitia unui Pajero nou din Germania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damager Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Re: Achizitie pajero nou Salut, vreau si eu sa cumpar un pajero nou si vroiam sa va intreb daca merita achizitia pentru un procent 60% on road, 40% soft off-road. merci Am si eu un Pajero 3.2 D-ID INSTYLE AT SWB achizitionat in februarie 2008 din Germania. Masina am luat-o noua, 0km si am preferat sa o iau din Germania datorita pretului foarte bun. Eu am dat 30.600euro fara TVA (am luat-o pe firma), iar la noi ma costa 44.000euro cu TVA (pe care-l recuperam ulterior). Cu banii astia in tara imi luam un SUV (RAV4 sau Outlander). Daca vreti sa luati un Pajero nou eu va dau datele dealer-ului din Germania, mai ales ca acum are un pret special de 28.500euro fara TVA, la masina identica cu a mea. Garantia este in toata Europa de 3 ani cu limita 100.000km (e posibil ca acum sa fi crescut la 5 ani) . Masina merita fiecare ban cheltuit, este extraordinara si sfatul meu este sa va luati modelul nou pentru confort. Fata de generatia anterioara saltul este urias mai ales la finisajele interioare. Pana acum nu am avut nici o problema cu masina, am 17.000km si totul merge impecabil. Singurul inconvenient este filtrul de particule, care daca se ruleaza des in trafic aglomerat se aprinde martorul in bord si trebuie facut un drum in afara orasului de cativa km pentru a se face o purjare automata. Am avut de ales la vremea respectiva intre Land Cruiser si Pajero (singurele cu versiune in 3 usi) si m-am orientat catre Pajero datorita faptului ca modelul era nou si arata mai bine fata de LC care e la sfarsit de drum si uzat moral. Un exemplu este faptul ca LC are radiocasetofon, iar Pajero are sistem multimedia cu touch screen si HDD de 40Gb. In rest masinile sunt comparabile ca performanta si fiabilitate. Eu zic ca am facut o alegere foarte buna si nu am fost dezamagit pana acum si de aici sfatul meu pentru achizitia unui Pajero nou din Germania. Merci de informatii.. 33.000 10.000 Km inmatriculata...problema cu masina din germania este taxa de poluare care s-a triplat si de ex. la motorul de 3.2 este de aprox 7000 euro, daca am facut calculul corect...ceea ce mi-i se pare extrem de mult. Oricum sunt destul de hotarat sa o iau, am fost la un drive-test cu ea vreo 400 Km si s-a comportat destul de bine. E lenta si m-am hotarat sa ii pun si kitul de putere, am inteles ca il duce la 190 cai. Are cineva cu 190 de cp? Se comporta mai bine la demaraj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo75 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Re: Achizitie pajero nou 3 sau 5 usi? versiunea instyle? Am auzit azi la radio ca vor sa scoata taxa de prima inmatriculare si sa introduca o taxa anuala in functie de nivelul de poluare pentru toate autovehiculele. Si atunci ar merita noua din Germania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Re: Achizitie pajero nou @damager : Oricum sunt destul de hotarat sa o iau, am fost la un drive-test cu ea vreo 400 Km si s-a comportat destul de bine. E lenta si m-am hotarat sa ii pun si kitul de putere, am inteles ca il duce la 190 cai. Nici acum , dupa atatia ani nu ma obisnuiesc cu lipsa de "zvac "a tanculetului , in conditiile in care in timpul saptamanii merg prin oras cu una mica . Nu vreau sa te dezamagesc , dar nu te astepta la minuni nici cu chitul acela . Este o masina voluminoasa , grea si nu vei putea face cu ea ce faci cu un turism normal , "civil'. Si ca un fapt divers , multi din cei care si-au pus chit de putere , intrebati fiind ce parere au , raspund ceva de genul " da , sunt destul de multumit " , nu am auzit sa spuna 'senzational , nemaipomenit". Mult succes. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo75 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Re: Achizitie pajero nou Eu merg zilnic cu masina si nu am nevoie de mai multa putere. Nu e o sportiva, dar daca "o calci" cei 170caluti isi fac datoria. Eu nu am fost si nu sunt dezamagit de putere, pentru ca nu am avut asteptari la o masina sport, cu toate ca masina anterioara era un GOLF V 2.0TDI DSG (140CP - standard), adusa pe la 175CP. Nu ma astepam sa mearga ca si Golful, dar este exact ce vreau. Adevarul ca nici nu mai imi place sa "alerg" cu masina si poate de aici entuziasmul fata de masina. Oricum nu e nici pe departe o masina sportiva, dar ai alte satisfactii pe care nici o masina obinuita nu ti le poate aduce. Nu ai probleme cu parcarea pt ca te poti urca pe o bordura mai inalta, poti evita traficul luand-o prin drumuri mai desfundate, nu mai ai grija la canalele mai inalte si multe alte lucruri. Asta vorbind doar de oras, ca daca o ei pe un drum forestier prin natura la munte e cu totul altceva. In concluzie eu zic ca este o masina care merita din plin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damager Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Re: Achizitie pajero nou Eu merg zilnic cu masina si nu am nevoie de mai multa putere. Nu e o sportiva, dar daca "o calci" cei 170caluti isi fac datoria. Eu nu am fost si nu sunt dezamagit de putere, pentru ca nu am avut asteptari la o masina sport, cu toate ca masina anterioara era un GOLF V 2.0TDI DSG (140CP - standard), adusa pe la 175CP. Nu ma astepam sa mearga ca si Golful, dar este exact ce vreau. Adevarul ca nici nu mai imi place sa "alerg" cu masina si poate de aici entuziasmul fata de masina. Oricum nu e nici pe departe o masina sportiva, dar ai alte satisfactii pe care nici o masina obinuita nu ti le poate aduce. Nu ai probleme cu parcarea pt ca te poti urca pe o bordura mai inalta, poti evita traficul luand-o prin drumuri mai desfundate, nu mai ai grija la canalele mai inalte si multe alte lucruri. Asta vorbind doar de oras, ca daca o ei pe un drum forestier prin natura la munte e cu totul altceva. In concluzie eu zic ca este o masina care merita din plin. Merci pentru informatii, mai am un bmw 335 si nu ma astept sa mearga ca si el, dar totusi nici nu vreau sa stau cand depasesc un tir sa ma uit sa nu fie nimic in zare :)... Odata adusa la 190 de cai sunt convins ca nu va fi senzational de rapida, dar imi va fi de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo75 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: Achizitie pajero nou Atunci se explica. E diferenta prea mare de acceleratie intre cele doua si de aici poate senzatia de masina lenesa. Dar in comparatie cu masa mare a masinilor, are un demaraj decent. Am si eu un 320cd si nu ma las furat de diferenta de acceleratie. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerilla Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: Achizitie pajero nou teo, tu n-ai probleme cu dpf-ul? ca vad ca tot automata ai. pe mine ma zapaceste de cap la fiecare 2-3 saptamani (merg mult in oras). daca n-ai zi ce motorina ii bagi? :D cat priveste zvacul... era mult mai nervoasa inainte de resoftare (update de soft nu chipuit). facea ca un tractor, dar era mai sprintena. acum toarce dar e mai lenta. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo75 Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: Achizitie pajero nou Se aprinde si la mine destul de des, dar m-am obisnuit. Motorina doar de la Petrom, nu de alta dar am un Petrom langa mine si e si cu 10% mai ieftina decat alte statii. N-am sesizat nici o modificare dupa resoftare, nu pot sa ma pronunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerilla Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: Achizitie pajero nou si eu tot petrom bag (petrom nu petrom v). dupa resoftare la mine au fost evidente diferentele. o fi din cauza ca a mea e generatia 07, naiba stie. acusi ma duc sa fac revizia de 20k Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
damager Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 Re: Achizitie pajero nou L-am cumparat, astept saptamana viitoare sa rezolv cu leasingul si sa-l iau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts