RuffRider Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Pt cei ce au Land Rover diverse modele - Freelander up to 2001, Discovery 1, Defender...si altele, le sta la dispozitie manuale in limba engleza, format pdf, precum si Microcat (catalog de piese). dureaza oleaca pana se da jos, fiind de 600 sau 400 mb. Spor la rasfoit si sper sa fie de folos. http://green-oval.com/joomla/index.php? ... &Itemid=29 mai adaug neste situri unde se mai sfatuiesc posesorii de Land Rover ~ http://www.lr4x4.com ~ http://www.landroveraddict.com :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD da foarte mult misto manualul ... timp sa ai sa le faci pe toate... plus ca e explicat ca la analfabeti, cu desenase...:)) inca o data, foarte multumesc! cine vrea si n-are chef sa descarce (si e din buc) pm si fac o copie la disc, ca tot am imaginea pe HDD... Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD Atentie! Nu pot sa bag mina in foc dar la mine dupa ce am instalat Microcat cum scrie in fisierul de crack mi-a aparut un virus destul de smecher. Mi-a cam trebuit 1/2 zi sa-i dau de cap sa mearga din nou calculatorul. Inca o data nu bag mina in foc ca este de la program dar atentie la instalarea Microcat. Daca ati intilnit la fel spune-ti si voi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RuffRider Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD Atentie! Nu pot sa bag mina in foc dar la mine dupa ce am instalat Microcat cum scrie in fisierul de crack mi-a aparut un virus destul de smecher. Mi-a cam trebuit 1/2 zi sa-i dau de cap sa mearga din nou calculatorul. Inca o data nu bag mina in foc ca este de la program dar atentie la instalarea Microcat. Daca ati intilnit la fel spune-ti si voi. sal marius nus eu mare hacker, deci nu te pot lamuri ce e cu crack cela. mai pateam si eu cand bagam crack la unele jocuri, antivirus mil dadea potential virus sau din astea, si asta ,din ce am inteles eu ca ar avea ceva binari sau ce, cum au virusi si de aia sare pe el. depinde de sistemu cel ai, ce prgrame de curatire a sistemului ai, antivirusu si pe unde ai mai naveghat in ziua cea. daca au mai patit si altii, sa spuna sa stie lumea. sa auzim numa de bine :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator thefatbob Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD eu am luat manual pt Freelander 98 de pe ebay.com....incercati cu incedere. C. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD Salut Eu am postat ce mi s-a intimplat atunci. Dupa alte discutii cu oameni avizati am mai aflat ca se poate in mometul cind tu copiezi acel fisier crack sa se suprascrie winlogon, iar bitdefenderul meu negasindu-l pe cel original l-a sters automat ca pe un virus. De aceea am rebutat de pe un cd de windows si am reparat sistemul. Deci concluzia este (neverificata) cind folositi programul, nu legati calc la internet sau retea, dezactivati antivirusul de tot si din start-up, salvati winlogon in alta parte pe calc, copiati fisierul crack unde trebuie, restartati, folositi programul, dupa care copiati fisierul winlogon salvat in directorul lui initial. Cam asta a fost. O sa incerc asa si va mai spun atunci detalii. O zi buna Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RuffRider Postat Aprilie 1, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: MANUALE LAND ROVER PE CD eu am luat manual pt Freelander 98 de pe ebay.com....incercati cu incedere. C. salut de cine e scris manualul, cat a costat? are ceva in plus fata da manualele de pe greenoval? e si pentru freelander peste 2001? merci :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate