Marele Alb Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Va salut pe toti cei pasionati de 4x4 si iesiri in teren. Ma numesc Cristi, sunt din Bucuresti, si sunt partenerul de drumetii al lui Off-Road Runner, echipa sudata de mai bine de un an, Off-Road Runner fiind si cel care mi-a botezat masina Marele Alb, un Nissan Patrol Top Line de 2.8, cu bull-bar tip ARB facut la Tudor, portbagaj asijderea, proiectoare Hella si multe alte acareturi folositoare nu numai la off-road ci si la vanatoare, pentru ca am uitat sa precizez, o alta pasiune a mea in afara de masinile de teren, este vanatoare :jp1 Am sa postez in continuare cateva poze cu agregatul, si daca o mai fi ceva de complectat revin cu siguranta. Va urez numai drumuri grele si pline de noroi. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :hi Sa traiesti Cristache si bine ai venit in :cl , nu ca tu nu erai de ceva vreme :h5 Stiu ca nu-ti place vorba multa, asa ca te las sa te uiti la niste poze cu tractoarele noastre. :ca Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W , bine ai venit, sa le stapanesti sanatos! :h5 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Pac, pac ... bine ai venit! :h5 PS- urata groapa aia ...te-au speriat oile si cu instinctu' matale de vanator, ai luat "dreapta maxim" de volan? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W in :cl :bravo :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bine ai venit !! :hi Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FINU GHITA Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu bine ai venit! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bine ai venit !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu bine ai venit marele alb... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bun venit :W PS Unde e Hi-liftu rosu?Sau il tii pe spate in loc de sabie,ca un adevarat ninja :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W in club.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Hehehehe - bine ai venit jupane! :W Deja ai de dat o bucata de caprioara la cat am tras de tine :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :h5 :W Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bun venit :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Va multumesc tuturor pentru primire si scuze de raspuns intarziat… :sr Pt. Yonutz Urata intradevar, da` sunt obisnuit cu aventuri d`astea, tare a fost Bogdan, “copilotulâ€� meu, care n-a vazut-o nici el si a tras o sperietura. :ha: :ha: :ha: Ideea e ca vorbeam la telefon, la statie in acelasi timp, stiam ca acolo nu e decat camp…, de unde naiba sa stiu ca peste noapte au sapat unii ditamai gropanele? Asa ca mi-am luat-o de data asta… :P Pt. Rudy Am invatat de la fratele meu ninja, Off-Road Runner, ca armele secrete se scot numai atunci cand vrei sa creezi diversiune si surpriza, dai cu fumigena si apoi cu Hi-liftu` :banana Pt. bulbar Acuma, asta e, trebuie sa dau caprioara, cerbu`, hipopotamu` si alte lighioane, da` mai bine te iau cu mine la vanatoare data viitoare, sa vezi noroaie, distractie… :jp1 :shrk :dr2 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Bine ai venit,s-a ai noroc de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Rudy, am gasit tata Hi-liftu`, era ascuns in portbagaj la Off-Road Runner, ce ti-e si cu ninja astia :ha: :ha: :ha: Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Ahaa,bun asa,la prima impresie pare Warn dar eu cred ca e Toledo :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu @Marele Alb astept atunci provocarea, cu toate ca nu-mi place sa ma uit cum impusti animalele. Eu o sa ma dau prin noroaie si o sa fac zgomot mare! :grin: In alta ordine de idei, sa inteleg ca prezentarea ta din titlu nu este "Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu", ci mai degraba "Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu pe care-l tin la amicul meu ninja!" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Hmmm ... deja o puneti de-o cloceala! :grin: @Bullbar vanatoarea nu consta numai in impuscatul unor animale ci si in observatie, asteptare, intuitie, reactie si ceva offroad perpedes! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate