Marele Alb Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Pt. Yonutz Hai ca atunci cand mai mergem la pac-pac :jp1 :Hr te anuntam si pe tine, nu te lasam acasa, mai ales ca am inteles ca ai o pocnitoare Beretta :grin: Ce model de vatrai ai? Nu-i de vanzare? Facem vreun schimb? Hai ai vreo pila sa luam o autorizatie la gisca, rata, rechin? :shrk Hai ca daca vrei ne auzim prin fratele ninja... Pt. bull-bar Are dreptate Yonutz, ca multi oameni :uameni ai o conceptie gresita despre vanatoare si vanatori, mai ales probabil si datorita faptului ca nu ai aceasta experienta sau daca o ai poate ce-i care te-au initiat erau branconieri recunoscuti :ha: Vanatoarea este de multe ori un pretext (la fel ca si off-roadu` :ha: ) pentru un spritz, gratar, etc slp dar si un sport foarte bun, daca te pune cineva sa mergi vreo 3 kilometri pe jos pe aratura nu o faci nici mort, asaaaa... :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu @Mare Alb Am un ES 100 cal 12. De toate actele se ocupa un bun prieten, insa nu prea ma prinde sa ma ia cu el ... :ha: ma atrag ca un magnet alte tipuri de fiare, spre disperarea acestuia! :ha: In alta ordine de idei nu prea ma prezint la organizate d'astea ca vin numai d'aia cu pene pe spate ... Pe de alta parte marea majoritate a oamenilor care nu stiu despre ce e vb catalogheaza vanatorii cu acte drept niste criminali, lucru total fals ...Numai ideea de a te pierde prin natura si de a te face una cu padurea, adica a vedea prin ochii padurii, si al campurilor contrazice puternic acest concept gresit ...Iar daca le pui o arma in mana la astia care se bat in piept cu pumnu' ca sunt mari ocrotitori ai lighioanelor pamantului ... se declanseaza sindromul "UZI" ... adica trag in orice misca ... :ha: :ha: :ha: Am vazut la o partida live un dobitoc d'asta (excologist, ca ne vb inainte de sansa care trebuie data animalelor ...bla bla bla si alte prostii de genu') care a tras 3(trei) focuri intr-un biet iepuras ... Zice: "a venit fix pe mine, gata l-am luat, ati vazut?" La care prietenul meu ii zice: " Bine ca l-ai nimerit , ca daca nu sigur te lua de morcov ..." :ha: :ha: :ha: Vai mama lui .. In alta ordine de idei imi caut in primavara asta un brac ... :h5 ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Yonutze, ce spui tu cu sindromul UZI este 100% adevarat :ha: :ha: :ha: Eu cred genul asta de oameni sunt cei mai mari ipocriti :P Am auzit ca ai vorbit cu Off-Road Runner si ca a vorbit si cu bullbar si poate ne vedem cu "tontzi" :ha: la sfarsitul saptamanii, nu neaparat pentru un off-road cat pentru un spritz, un pahar de vorba... :x Tinem legatura prin Marele Ninja :grin: si vedem cum facem (in functie de servici ca unii muncesc si sambata sau duminica :sr ). Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu Sa ne vedem cu bine! :h5 :W :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stefan_tim Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Salutare Te saluta un coleg vanator din Timisoara. Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W :h5 :cl schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu :W :cl Sa-ti aduca numai fericire Nissanul si s-a ai noroc de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate