Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu

Marele Alb

Postări Recomandate

Va salut pe toti cei pasionati de 4x4 si iesiri in teren.

Ma numesc Cristi, sunt din Bucuresti, si sunt partenerul de drumetii al lui Off-Road Runner, echipa sudata de mai bine de un an, Off-Road Runner fiind si cel care mi-a botezat masina Marele Alb, un Nissan Patrol Top Line de 2.8, cu bull-bar tip ARB facut la Tudor, portbagaj asijderea, proiectoare Hella si multe alte acareturi folositoare nu numai la off-road ci si la vanatoare, pentru ca am uitat sa precizez, o alta pasiune a mea in afara de masinile de teren, este vanatoare :jp1

Am sa postez in continuare cateva poze cu agregatul, si daca o mai fi ceva de complectat revin cu siguranta.

Va urez numai drumuri grele si pline de noroi.

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu

:hi Sa traiesti Cristache si bine ai venit in :cl , nu ca tu nu erai de ceva vreme :h5

Stiu ca nu-ti place vorba multa, asa ca te las sa te uiti la niste poze cu tractoarele noastre. :ca

Link spre comentariu

Pac, pac ... bine ai venit! :h5

PS- urata groapa aia ...te-au speriat oile si cu instinctu' matale de vanator, ai luat "dreapta maxim" de volan? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru primire si scuze de raspuns intarziat… :sr

Pt. Yonutz

Urata intradevar, da` sunt obisnuit cu aventuri d`astea, tare a fost Bogdan, “copilotul� meu, care n-a vazut-o nici el si a tras o sperietura. :ha: :ha: :ha:

Ideea e ca vorbeam la telefon, la statie in acelasi timp, stiam ca acolo nu e decat camp…, de unde naiba sa stiu ca peste noapte au sapat unii ditamai gropanele? Asa ca mi-am luat-o de data asta… :P

Pt. Rudy

Am invatat de la fratele meu ninja, Off-Road Runner, ca armele secrete se scot numai atunci cand vrei sa creezi diversiune si surpriza, dai cu fumigena si apoi cu Hi-liftu` :banana

Pt. bulbar

Acuma, asta e, trebuie sa dau caprioara, cerbu`, hipopotamu` si alte lighioane, da` mai bine te iau cu mine la vanatoare data viitoare, sa vezi noroaie, distractie… :jp1 :shrk

:dr2

Marele Alb

Off-Road Runners Team

Link spre comentariu

Rudy, am gasit tata Hi-liftu`, era ascuns in portbagaj la Off-Road Runner, ce ti-e si cu ninja astia :ha: :ha: :ha:

Marele Alb

Off-Road Runners Team

Link spre comentariu

@Marele Alb astept atunci provocarea, cu toate ca nu-mi place sa ma uit cum impusti animalele. Eu o sa ma dau prin noroaie si o sa fac zgomot mare! :grin:

In alta ordine de idei, sa inteleg ca prezentarea ta din titlu nu este "Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu", ci mai degraba "Marele Alb cu-n Hi-lift Rosu pe care-l tin la amicul meu ninja!" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Hmmm ... deja o puneti de-o cloceala! :grin:

@Bullbar vanatoarea nu consta numai in impuscatul unor animale ci si in observatie, asteptare, intuitie, reactie si ceva offroad perpedes!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare