Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 sper ca moderatorii sa nu se supere ca am postat dodgeul la sectiunea jeep dar sa tinem minte e tot chrysler Asa dar asta e acaretul meu: DODGE RAM W150 1992 MOTOR V8 5200 220 CP ( DE JEEP GC) CUTIE MANUALA 5 TREPTE PUNTE FATA DANA 60 CU PLANETARE 35 SPLINE SI DETROIT LOCKER RAPORT 4,56 DIRECTIE FULL HIRAULICA PUNTE SPATE CHRYSLER 9/25 CU DETROIT LOCKER RAPORT 4,56 CARDANE H DUTY (UNICARDAN SERVICE BUCURESTI) SUSPENSIE FATA COIL OVER CU LONG ARM ( IN LUCRU) SUSPENSIE SPATE ARCURI CU FOI INALTARE APROX 7` TROLIU FARA WARN 16.5 TROLIU SPATE SUPERWINCH 9.5 IPE? PE VIITOR MOTOR 5,9 V8 SUSPENSI SPATE LONNG ARM CU COILOVER ROLLCAGE EXTERIOR TROLIU IN BENA CU POSIBILITATE RASUCIERE 360 GRADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :W :less KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Respect. Bun venit. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Nu reusesc sa pun pozele, revin in 2 ore. by koala : pozele trebuie sa fie in format maxim 800*600 pixeli si nu foarte mari [ pana in 250 Kb, parca ] ... nu mai scrie cu majuscule ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Sa traiasca D-ul Marius !!!! Bine ai venit :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare asta te ajuta mult viewtopic.php?f=1&t=1810 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare NU TREUSECS SA PUN POZE REVIN IN 2 H Bine ai venit! Pentru a pune poze foloseste informatiile de aici: viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bine ai venit !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare POZE inca ceva dealii: roti pe 36 IROK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare MULTUMESC pt moment masina este in lucru ( suspensia fata). Construiesc long arm si montez coilovers . Am mutat puntea de fata inainte cu aprox 15cm. Am ceva probleme la trackbar Cand termin proiectul revin cu poze actuale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bun venit :W Cum de n-am vazut dihania in Brasov ca e mica rau :ha: I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare MULTUMESC pt moment masina este in lucru ( suspensia fata). Construiesc long arm si montez coilovers . Am mutat puntea de fata inainte cu aprox 15cm. Am ceva probleme la trackbar Cand termin proiectul revin cu poze actuale. 3-link, triangulated, adio trackbar. Ceva in stil cum e long-arm-ul spate de pe TJ. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare MULTUMESC pt moment masina este in lucru ( suspensia fata). Construiesc long arm si montez coilovers . Am mutat puntea de fata inainte cu aprox 15cm. Am ceva probleme la trackbar Cand termin proiectul revin cu poze actuale. 3-link, triangulated, adio trackbar. Ceva in stil cum e long-arm-ul spate de pe TJ. PE SPATE POTI FI SIGUR CA ASA O SA FAC DAR IN FATA NU POTI CU 3-LINK EU AM AVUT UN TJ LE LONG ARM SI PE FATA AVEA TRACKBAR . IN SPATE TRILINK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bun venit :W Cum de n-am vazut dihania in Brasov ca e mica rau :ha: MASINA E LA MINE DIN SEPTEMBRIE 2008. DE OBICEI NU UMBLU PE DRUMIRILE PUBLICE DESI E INMATRICULATA. PREFER SA O TRANSPORT PE PLATFORMA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Marius, te rog sa nu mai scrii cu litere mari [ majuscule ] ... merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Frumoasa evolutia :bravo Bafta cu proiect, astep sa le vad terminat si in actiune :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :W Frumoasa masina,s-o stapinesti sanatos....si spor la treaba Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Marius, te rog sa nu mai scrii cu litere mari [ majuscule ] ... merci ! sory Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bine ai venit ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Foarte tare monstrul!! Bine ai venit! Abia astept sa vedem mai multe poze cu masina.. :h5 :h5 :h5 :cl :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bine ai venit! :W Frumos acaret! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Dodge-ul avea ceva probleme ... nu cupla fata din cate imi aduc aminte ... Ai reusit sa le rezolvi? In alta ordine de idei ... :W (Baietii cu cherokee rosu ... :ha: ) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :less pune si tu poze cu evolutia nea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Dodge-ul avea ceva probleme ... nu cupla fata din cate imi aduc aminte ... Ai reusit sa le rezolvi? In alta ordine de idei ... :W (Baietii cu cherokee rosu ... :ha: ) acum are dana 60 pe fata cu detroit locker si 4.56 raport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate