Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Principalul motiv pentru care am demontat bena este lungimea si latimea. Intradevar greutatea pe puntea spate e micsorata dar am compensat mutanad puntea fata inainte cu 15cm. Dupa ce am demontata bena am taiat 60 cm din spatele masinii. Nu mai vorbim de latime. Practic daca am tecut de cabina nu ma mai intereseaza nimic. Dupa ce o sa construiesc suspensia spate intentionez sa mai tai putin din spate. In cursul zilei o sa revin cu poze zici tu ca greutatea pe punte este micsorata? ce diferenta de greutate ar fi intre bena originala si bena facuta de tine , mai adauga un troliu si o roata de rezerva (si ce scule mai plimbi tu in bena ) si spunemi cum e >>? Nu luati in calcul greutatea masinii asa cum 'sta in showroom' ci cum apare in teren.[/quote:f86x2krz] daca am mutat puntea fata inainte cu 15-20 cm sigur am marit greutatea pe puntea spate da Intradevar cu roata de rezerva si troliu tot acolo sunt. dar as fi fericit daca ar fi greutatea pe puntea spata mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare am mutat puntea fata inainte cu 15cm ... am taiat 60 cm din spatele masinii ...o sa construiesc suspensia spate ... intentionez sa mai tai putin din spate. RESPECT ptr asa proiect! sint curios cum se compoarta in teren comparativ de TJ ??? cam cit de grea o sa fie ? Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare fa un roll cage pe spate si ai cata greutate vrei ca sa nu mai vb de protectie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare si: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare auzi, ca tot te ocupi de platforme... cand imi faci si mie una ca asta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare am mutat puntea fata inainte cu 15cm ... am taiat 60 cm din spatele masinii ...o sa construiesc suspensia spate ... intentionez sa mai tai putin din spate. RESPECT ptr asa proiect! sint curios cum se compoarta in teren comparativ de TJ ??? cam cit de grea o sa fie ? Hami masina cu 2 roti de rezerva in bena plinu facut 130l si 2 pasageri are cam 2300-2400 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare si alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare nu sunt bratele alea prea scurte sau sunt alea de sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare nu sunt bratele alea prea scurte sau sunt alea de sus? eu am vrut sa copiez ce ai tu pe dodge dar nu se poate. bratele din poza sunt cele de sus. Geometria suspensiei este calculata in asa fel incat diferentialul (yoke-ul) sa aibe aceiasi inclinatie pe toata cursa. Marele avantaj este ca eu imi construiesc singur suportii de pe punte pt brate. In acest fel in functie de pozitionarea suportului de pe punte pot sa fac bratel eaproape cum vreau ( unu mai lung (1meru 0 si unu mai scurt 0.5m). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare action man :ha: pozele corecte: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Dupa ce masina a primit un motor 5.2 v8 si o dana 60, directie hidraulica acum se lucreaza intens la suspensia fata, trecere de la foi de arc la brate long arm: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: un `JEEP` mai mare si cum prinzi a doua pereche de brate la puntea fata ... ai putea sa faci ceva in genu asta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: un `JEEP` mai mare salut foarte misto proiectul tau il voi urmari cu interes :h5 si noi vom lucra curand la ceva asemanator (4link f/r), dar nu la fel de mare :grin: ma bucur sa vad ca se incep si astfel de proiecte la noi, pe roti vrei sa mergi? ce fel de johnny jointuri folosesti? in spate subscriu pozelor puse de oresti :grin: cut , caged spor la treaba si pune poze :h5 . thnx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un `JEEP` mai mare ce fel de johnny jointuri folosesti? articulatile uniball daca la ele te referi l-am cumparat de la firma hidraulica srl din brasov. ei le folosesc la captul pistoanelor hidraulice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un `JEEP` mai mare si cum prinzi a doua pereche de brate la puntea fata ... ai putea sa faci ceva in genu asta ... eu construiesc o suspensie mult mai evoluata decat cea din pozele pe care l-ai trimis. ce vezi deocamdata in poze sun bratele superioare. saptamana asta le construiesc si pe cele inferioare care au aprox 1.1 m. Deci am 4 brate fiecare cu prinderea lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un `JEEP` mai mare io iti aratam pozitia bratelor nu rectangulara si 2 fierisoare de le a pus ala acolo , oricum acum banuiesc ca pe ce cele inferioare o sa le prinzi din interiorul sasiului la acelas nivel de unde ai plecat cu cele superioare... sa ne pui si noua poze cu lucrarea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: un `JEEP` mai mare in imaginea 0124 se vede foarte bine pozitia celui de al doilea suport. este cam la jumatatea usii soferului. fixarea se face pe exteriorul sasiului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Daca faceai tirantii reglabili la un capat , nu era mai simplu? In cazul asta trebuie sa lucrezi cu o precizie fff mare... Spor la treaba. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Daca faceai tirantii reglabili la un capat , nu era mai simplu? In cazul asta trebuie sa lucrezi cu o precizie fff mare... Spor la treaba Ai dreptate dar odata ce ai construit bratele nu mai ai nici o problema. filetele de reglej dupa parerea mea sunt un punct sensibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Daca faceai tirantii reglabili la un capat , nu era mai simplu? In cazul asta trebuie sa lucrezi cu o precizie fff mare... Spor la treaba Ai dreptate dar odata ce ai construit bratele nu mai ai nici o problema. filetele de reglej dupa parerea mea sunt un punct sensibil.Pai problema e cand aliniezi puntea....nu ca este imposibil....ci delicat. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Apropo....si capetele de bara sunt filetate...si sunt rezistente. Toata treaba e ca filetul sa fie la capatul tirantului si nu spre mijloc. Daca o iei si pe partea cealalta...si sudura modifica tratamentul termic etc etc. Important e sa/ti iasa bine si sa te tina. :h5 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Super lucrare, felicitari! Cum ai calculat bratele, lungimi, prinderi etc. ? Te rog daca poti sa-mi trimiti nr. tau de tel ... am unul vechi care nu mai functioneaza, si as vrea sa te intreb cate ceva. Uniball-urile au un unghi de lucru mai mic, si se zice ca incep sa troncane mai repede decat johnny joint urile ... dar asta ramane de vazut FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Super lucrare, felicitari! Cum ai calculat bratele, lungimi, prinderi etc. ? Te rog daca poti sa-mi trimiti nr. tau de tel ... am unul vechi care nu mai functioneaza, si as vrea sa te intreb cate ceva. Uniball-urile au un unghi de lucru mai mic, si se zice ca incep sa troncane mai repede decat johnny joint urile ... dar asta ramane de vazut 0745005481 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate