Vizitator Light Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare " Bine-de-tot!!!" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Salut Marius. Foarte tare. :bravo :bravo "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare tare ! Marius da' , de ce ai renuntat la bena ?,pt greutate? , scoate motoru de GC cu mult peste ce scotea v6'le din nainte? , oricum tot mai bine i ar sta cu unu de chevy :grin: Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Bine ai venit marius , super agregatul abia astept sa l vad in teren Pun si eu o foto spion din evolutia masinii , sper sa nu te superi :grin: http://img99.imageshack.us/img99/4378/dogemariusbc1.th.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare haha,na belea pot posta. Ai primit coilover'urile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare haha,na belea pot posta. Ai primit coilover'urile? miine le primeste nea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare haha,na belea pot posta. Ai primit coilover'urile? miine le primeste nea. ah da,am uitat ca azi leam expediat.... :ha: m-am lovit cu capu' de un 44 in garaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare chiar mah, bine ai venit pe forum . acum am si eu cu cine vb. :P scuze; am uitat de radu :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Look like the 4x4maniac boys are getting ready for some real eXtrem offroad ride. They are back in bussines bigger, meaner and twice as ugly!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Look like the 4x4maniac boys are getting ready for some real eXtrem offroad ride. They are back in bussines bigger, meaner and twice as ugly!!! :grin: quiet copilot-man. vrei sa-mi iau ban? :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare pai numara-ma si pe mine :)) P.S. bine ai venis marius. chiar mah, bine ai venit pe forum . acum am si eu cu cine vb. :P scuze; am uitat de radu :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare pai numara-ma si pe mine :)) P.S. bine ai venis marius. chiar mah, bine ai venit pe forum . acum am si eu cu cine vb. :P scuze; am uitat de radu :W[/quote:2rwtg3h1] BEM ,ce masina lovesti de copaci? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare uelcam !!! :h5 s-o stapanesti sanatos ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare una frumoasa,dar nu am lovit-o inca,sper sa nu,cel putin,nu pe asta. :grin: :grin: :grin: pai numara-ma si pe mine :)) P.S. bine ai venis marius. chiar mah, bine ai venit pe forum . acum am si eu cu cine vb. :P scuze; am uitat de radu :W[/quote:3nhks3pn] BEM ,ce masina lovesti de copaci? :grin:[/quote:3nhks3pn] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare gata,stiu acum despre ce e vb. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare :W :h5 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: un `JEEP` mai mare uite bena pe dodge aici: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare am si eu o intrebare : renuntand la bena de pe spate nu se usureaza prea tare masina de fund? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare am si eu o intrebare : renuntand la bena de pe spate nu se usureaza prea tare masina de fund? cadrurile metalice care sunt construite de multe ori sunt mai grele decat bena originala. Bena originala are circa 120kg si poate fi ridicata si data jos de 3 persoane fara mare efort. La camioneta poate fi un avantaj un spate mai usor CAT timp ai tractiune integrala pe fata (blocant- nu lsd). Este exact ca povestea cu montatul boggerelor pe invers pe spate daca ai prins discutia acum un an. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare inca ceva: este f usor sa adugi greutate in bena la nevoie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Principalul motiv pentru care am demontat bena este lungimea si latimea. Intradevar greutatea pe puntea spate e micsorata dar am compensat mutanad puntea fata inainte cu 15cm. Dupa ce am demontata bena am taiat 60 cm din spatele masinii. Nu mai vorbim de latime. Practic daca am tecut de cabina nu ma mai intereseaza nimic. Dupa ce o sa construiesc suspensia spate intentionez sa mai tai putin din spate. In cursul zilei o sa revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare tare ! Marius da' , de ce ai renuntat la bena ?,pt greutate? , scoate motoru de GC cu mult peste ce scotea v6'le din nainte? , oricum tot mai bine i ar sta cu unu de chevy :grin: Succes! Referitor la motorul v6 este identic cu motorul v8 inafara de 2 pistoane. sunt la fel prinderile pe cutie si pe sasiu. motorul v6 avea 160 cp iar v8 are 225 cp .chiar si instalatia electrica a ramas aceeiasi inafara de calculator si 2 fire pt. injectoarele 7 si 8 . eu sic ca e o diferenta substantiala. si nu in ultimul rand pt v8 gasesc piese mult mai usor in RO lucru FOARTE INPORTANT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Principalul motiv pentru care am demontat bena este lungimea si latimea. Intradevar greutatea pe puntea spate e micsorata dar am compensat mutanad puntea fata inainte cu 15cm. Dupa ce am demontata bena am taiat 60 cm din spatele masinii. Nu mai vorbim de latime. Practic daca am tecut de cabina nu ma mai intereseaza nimic. Dupa ce o sa construiesc suspensia spate intentionez sa mai tai putin din spate. In cursul zilei o sa revin cu poze zici tu ca greutatea pe punte este micsorata? ce diferenta de greutate ar fi intre bena originala si bena facuta de tine , mai adauga un troliu si o roata de rezerva (si ce scule mai plimbi tu in bena ) si spunemi cum e >>? Nu luati in calcul greutatea masinii asa cum 'sta in showroom' ci cum apare in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate