Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un `JEEP` mai mare - DODGE RAM W150, 1992

Marius Lupu

Postări Recomandate

Vizitator RaduSPR

Re: un `JEEP` mai mare

Super lucrare, felicitari!

Cum ai calculat bratele, lungimi, prinderi etc. ?

Te rog daca poti sa-mi trimiti nr. tau de tel ... am unul vechi care nu mai functioneaza, si as vrea sa te intreb cate ceva.

Uniball-urile au un unghi de lucru mai mic, si se zice ca incep sa troncane mai repede decat johnny joint urile ... dar asta ramane de vazut

si daca troncane nu cred ca-l va deranja pe marius, atata timp cat nu se rupe nimic....si in plus el nici macar nu o sa auda troncanitul de limitarile motorului.... :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

si daca troncane nu cred ca-l va deranja pe marius, atata timp cat nu se rupe nimic....si in plus el nici macar nu o sa auda troncanitul de limitarile motorului.... :grin:

bine punctat . Normal ca o sa ii dau jar ce de aia am dana 60 :ha:

cand o sa prinda joc le schimb ca sunt destul de eftine. Oricum o sa am la mine cate un brat de rezerva ( unu scurt si un lung)

Multam radu

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In seara asta am lasat masina pe roti pt. prima data de la inceperea proiectului. Primele impresii sunt ffff bune. masina arata traznet si suspensia lucreaza f.bine. saptamana care vine mai am de rezolvat problema cardanelor (fata si spate)

cilindru de directie -trebuie repozitionat, caseta de directie - repozitionare si cel mai important sa tai caroseria sa fac loc la rotiile de 38.5` :ha: :ha: . Pentru moment am roti de 36 si par mult prea mici.]

In cursul zilei de maine revin cu poze.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

e gata masinuta... :h5

TARE!!! buna treaba, felicitari

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare