Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: un `JEEP` mai mare Super lucrare, felicitari! Cum ai calculat bratele, lungimi, prinderi etc. ? Te rog daca poti sa-mi trimiti nr. tau de tel ... am unul vechi care nu mai functioneaza, si as vrea sa te intreb cate ceva. Uniball-urile au un unghi de lucru mai mic, si se zice ca incep sa troncane mai repede decat johnny joint urile ... dar asta ramane de vazut si daca troncane nu cred ca-l va deranja pe marius, atata timp cat nu se rupe nimic....si in plus el nici macar nu o sa auda troncanitul de limitarile motorului.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: un `JEEP` mai mare si daca troncane nu cred ca-l va deranja pe marius, atata timp cat nu se rupe nimic....si in plus el nici macar nu o sa auda troncanitul de limitarile motorului.... :grin: bine punctat . Normal ca o sa ii dau jar ce de aia am dana 60 :ha: cand o sa prinda joc le schimb ca sunt destul de eftine. Oricum o sa am la mine cate un brat de rezerva ( unu scurt si un lung) Multam radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: un `JEEP` mai mare O formä tie bine cunoscutä! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0321719293 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: un `JEEP` mai mare O formä tie bine cunoscutä! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0321719293 Nu prea are legatura cu proiectul asta, in plus este mult prea intreaga si fara indoituri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: un `JEEP` mai mare In seara asta am lasat masina pe roti pt. prima data de la inceperea proiectului. Primele impresii sunt ffff bune. masina arata traznet si suspensia lucreaza f.bine. saptamana care vine mai am de rezolvat problema cardanelor (fata si spate) cilindru de directie -trebuie repozitionat, caseta de directie - repozitionare si cel mai important sa tai caroseria sa fac loc la rotiile de 38.5` :ha: :ha: . Pentru moment am roti de 36 si par mult prea mici.] In cursul zilei de maine revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: un `JEEP` mai mare hai cu pozele alea ca ne-ai ametit cu atata vorbareala si poze canci.... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: un `JEEP` mai mare e gata masinuta... :h5 [youtube:br9bxapc] [/youtube:br9bxapc] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: un `JEEP` mai mare e gata masinuta... :h5 TARE!!! buna treaba, felicitari Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 (editat) Re: un `JEEP` mai mare Editat Septembrie 3, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate