mackie Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Buna ma intereseaza un magazin sigur, bun, si la preturi ok , pt un seat. am impresia ca cei de la reprezentanta vor sa castige prea mult. mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: magazin cu piese Buna ma intereseaza un magazin sigur, bun, si la preturi ok , pt un seat. am impresia ca cei de la reprezentanta vor sa castige prea mult. mersi ...ai impresia? Fii sigur! :ha: Incearca la "Ciclop" pe varianta Zorilor-Manastur. Nu stiu ce preturi au, da' stiu ca au foarte multe piese ...si daca n-au pe stoc iti aduc repede. Preturile ...nu stiu cat sunt de "umflate"...da' sint sigur ca ai tot cautat si acuma, poti face o comparatie. Numai bine Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: magazin cu piese Mie toata lumea mi-a zis ca Ciclop are preturi fff bune http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: magazin cu piese Buna ma intereseaza un magazin sigur, bun, si la preturi ok , pt un seat. am impresia ca cei de la reprezentanta vor sa castige prea mult. mersi Euam ramas surprin la reprezentanta Renault (pe care am tot ocolit-o) ca aveau preturi mai mici decat la magazinele separate din oras. Pe o pompa de inalta presiune, la magazine mi-au cerut 22 de milioane iar la reprezentanta era 18 milioane iar daca ma duceam ca si service (revanzator cum ar veni) puteam sa mai primesc si un discount. Asa ca mai bine verifici intai diferentele de pret si bineinteles de calitate. De cei de la VW nu m-as mira sa umfle preturi nesimtite pt ca asa sunt ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: magazin cu piese Buna ma intereseaza un magazin sigur, bun, si la preturi ok , pt un seat. am impresia ca cei de la reprezentanta vor sa castige prea mult. mersi Euam ramas surprin la reprezentanta Renault (pe care am tot ocolit-o) ca aveau preturi mai mici decat la magazinele separate din oras. Pe o pompa de inalta presiune, la magazine mi-au cerut 22 de milioane iar la reprezentanta era 18 milioane iar daca ma duceam ca si service (revanzator cum ar veni) puteam sa mai primesc si un discount. Asa ca mai bine verifici intai diferentele de pret si bineinteles de calitate. De cei de la VW nu m-as mira sa umfle preturi nesimtite pt ca asa sunt ei. Eu am mers la eu din prima si devizul este 580 de mil slp ii cunosc pe baietii de acolo si porsche leasing este importator de masini si piese, adaosul lor fiind de 30%. un scurt exemplu ar fi un far la ei ma costa 1600 lei si afara il pot comanda la 140euro(din spania). o mica mare diferenta :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: magazin cu piese Buna ma intereseaza un magazin sigur, bun, si la preturi ok , pt un seat. am impresia ca cei de la reprezentanta vor sa castige prea mult. mersi Euam ramas surprin la reprezentanta Renault (pe care am tot ocolit-o) ca aveau preturi mai mici decat la magazinele separate din oras. Pe o pompa de inalta presiune, la magazine mi-au cerut 22 de milioane iar la reprezentanta era 18 milioane iar daca ma duceam ca si service (revanzator cum ar veni) puteam sa mai primesc si un discount. Asa ca mai bine verifici intai diferentele de pret si bineinteles de calitate. De cei de la VW nu m-as mira sa umfle preturi nesimtite pt ca asa sunt ei. Eu am mers la eu din prima si devizul este 580 de mil slp ii cunosc pe baietii de acolo si porsche leasing este importator de masini si piese, adaosul lor fiind de 30%. un scurt exemplu ar fi un far la ei ma costa 1600 lei si afara il pot comanda la 140euro(din spania). o mica mare diferenta :uameni la banii aia iti iei lejer alta masina. la iesirea din pasajul muncii, pe dreapta spre obor, e un magzin de piese (cel care a fost si pe ferdinand). preturile sint super ok, au si service. sa caut nr de tel. si ti-l dau si pe ala. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: magazin cu piese ok mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate