Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

TINICHIGERIE / VOPSITORIE

Yonutz

Postări Recomandate

Fratica ...exista un singur remediu al ruginii: REMATUL - unicul reciclator! :ha:

Ti-am dat o solutie pe privat ...dar timid din fire cum esti ...am inteles ca nu vrei sfaturi de la golani! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TINICHIGERIE / VOPSITORIE

in general ce tine de mecanica....tablarie si manjit cu vopsea la masinile mele le-am facut eu cu mana mea....asa ca daca uneori a iesit altfel decat mi-am dorit...n-am putut sa-l injur pe mecanic :ha:

asa ca...pot spune ca pana acum n-am avut neplaceri mari cu service-urile :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

eu cred ca nu este problema de anotimp atita timp cit masina este reparata in garaj intradevar ca ai un avantaj cind este mai cald ca mai poti sa bei o bere intre timp ce se lucreaza la masina si avantajul ca se usuca mai repede vopseaua asta in cazul in care nu exista cuptor dar mare atentie daca o duci la un atelier sa nu antifoneze nimic pina nu verifici inainte se practica sa nu curete bine rugina si sa dea cu vopsea sau antifon , daca ai posibilitatea sa sablezi piesele inainte de vopsire si sa nu se foloseasca autogenul pe masina acesta arde carbonul din tabla si in doi ani a reaparut rugina intadevar ca nu se mai prea practica sudura cu autogen dar asta depinde si de atelier ,eu personal am avut probleme cu meseriasi la acre mi-am facut masina de obicei ma aminau si masina imi statea in garaj pina m-am dus la ei si i-am luat de git pacat ca nu am avut eu timp suficient daca ai posibilitatea si putina indeminare meriat sa o faci singur sau intre prieteni multa bafta si spor la treaba

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Vizitator dmengher

Domnilor,

NU are nici o legatura temperatura de afara cu reaparitia sau nu a ruginii pe masina.

NU are nici o legatura vopsirea masinii vara si nu iarna, deoarace incepand 1 Ianuarie 2008, vopsitoria se face NUMAI cu "vopsea pe baza de apa" care se "usuca" numai in cabina de vopsit.

Reaparitia ruginii are 2 motive: 1. lucrarea prost facuta, fara indepartarea completa a regiunii afectate si apoi neaplicarea de chit de fibra, etc..; si 2. rugina nu mai apare la locul lucrat ci intr-o alta vecinatate datorita vechimii "tablei".

Referitor la vopsitorie si la protectia impotriva zgarieturilor de la crengi, eu folosesc un lac special de la DUPONT, lac foarte dur creat special pentru "activitati off-road".

Iti stau la dispozitie pentru orice alte detalii sau te invit pe la mine la service autorizat RAR.

Link spre comentariu

argonul este cel mai in masura si de preferat daca se poate sa se inlocuiasca subansamblurile ma refer la aripi sau asa mai departe sau alta varianta daca nu gasesti aripi atunci ei tabla de 1.2 mm si un flex si decupezi pina unde ai nevoie pt rugina s-a mai discutat pe forum sunt o gramada de substante si tratamente care maninca aceasta problema si lasa locul curat

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator eugen_gts

Stiu o solutie foarte tare ....si ieftina si de calitate,

Asadar....la bricostore exista un stand de vopsele lavabile si trafaletii aferenti...iar manopera....vorba ta ,,ce face omu cu mana lui...e lucru manual'' :ha: :ha:

La tigaia aia a ta doar cu foc mai iese rugina. :ha: :ha:

Link spre comentariu

Dane, lasa Standoxu si Dupontu ...ca nu merita fratica ...decat daca o tii masina de parcare! Cum stiu ca nu te rabda inima sa o ti prea mult in parcare, departe de crengile polisoare profesioniste iti dau in sfat simplu:

-tinichigerie la flex, la foc, la ciocan la ce vrei tu ...urmat de un grund mic si dupa aia colantare totala! N-are sens sa arunci cu banii degeaba! :h5

Link spre comentariu

si eu am vopsit masina cu vopsea ieftina policolor eu recomand vopsea cu lacul inclusa in ea la masini de teren este o parere personala si daca nu vrei arta poti sa ii tragi singur o tectilizare sa stii ca tinichigeria costa mai mult decit mecanica la o masina si sa-ti spun ca inainte de chituire sau vopsire sa vezi ce ti-au facut la masina sunt foarte multi meseriasi care sunt neseriosi

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Poti sa-ti tragi si mai multe si nu baga mana in foc ca o sa te arzi rau de tot...numai in acest topic, toate cele trei posturi ale mele sunt ontopic! Exceptandu-l pe acesta!

Si chestia cu ARB-ul era tot o chestie serioasa, nu la misto! Dar lasa, acum nu mai e valabila, dute la "baieti" sa te arda ca asa e frumos! :h5

Link spre comentariu

ionut se referea la cit mai putin chit pe masina din doua motive unul ca baietii meseriasi ei de obicei ascund rugina cu chit si cu cit acesta este mai gros cu atit va crapa in teren eu cred ca la aceste aspecte s-a gindit normal ca daca adaugi doua table prin punctura cu argon trebuie sa bagi si ceva chit dar acesta intr-un stat de maxim 2 mm parerea mea si scuzati pt offtopic dar am fost tinichigiu 11 ani din pacate acum sunt farmacist :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

dankrp zice:

ideea este ca nu mai am timp si rabadare sa fac asta cu mana mea.

Pacat musiu, tocmai ma pregateam sa-ti fac o oferta de angajare............

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare