Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Firma care se ocupa de arcuri

Yonutz

Postări Recomandate

Am stat de vb cu un domn de la aceasta firma, firma care este importatorul unei fabrici olandeze de profil si am inteles ca face orice fel de arcuri (elicoidale, pe foi, pneumatice) de orice marime si orice rezistenta! I-am sugerat sa-si faca un id aici si sa ne prezinte pe larg oferta sa care pare destul de interesanta!

http://www.laros.ro/index.php?page=cat4

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Firma care se ocupa de arcuri

Ii stiu si paia de la Compa... Eu le aduc sarma de arcuri de la Torl (A) ... :grin:

Astia am inteles ca fac altfel de arcuri ... adica mai tari, mai flexibiel, rezistente la torsiune exact asa cum ii ceri tu sa ti le faca... Cica dai datele de pe talon si iti scot arcuri "unicat" la superpreturi si unde mai pui ca ii mai pune si pe olandezi la munca :ha: !(asa sustinea nenea ala)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator FLORIN

Ca muncesc olandezii e clar ca nu se face nimic aici(decat comanda).Pentru marcile care circula si prin Olanda nu e nici o problema datele din talon fiind suficiente.Pentru mine ar fi mai greu ca nu au auzit aia de Aro 10 si trebuie desen,etc...Pretul pentru ce stiu ei de la 100e in sus pe bucata.Cred ca e ok la valoarea masinilor majoritatii dintre voi,mai ales daca fac si ceea ce promit.

Link spre comentariu

Ca muncesc olandezii e clar ca nu se face nimic aici(decat comanda).Pentru marcile care circula si prin Olanda nu e nici o problema datele din talon fiind suficiente.Pentru mine ar fi mai greu ca nu au auzit aia de Aro 10 si trebuie desen,etc...Pretul pentru ce stiu ei de la 100e in sus pe bucata.Cred ca e ok la valoarea masinilor majoritatii dintre voi,mai ales daca fac si ceea ce promit.

cam ce te-ar interesa din lista compa?....si nu neaparat compa,un pretin a dat in sb pe 2 arcuri lamelare custom made pt pajero aprox 800 lei ambele.

la compa schimbat cruce cardan (koyo) + rectificare si echilibrare cardan fata pajero am dat 131 lei(crucea veche era praf si a afectat urat cardanul)

Link spre comentariu

Vizitator FLORIN

La firma de mai sus am fost mai mult din curiozitate si fiindca aveam oricum drum in zona.La Sibiu vorbisem asta vara(la telefon)cu cineva pentru niste amortivoare.Cautam o alta varianta de amortizor pentru Aro 10,Omul a zis ca se poate dar peste vreo luna atunci fiind perioada de concedii si el tinea locul si altor colegi.Eu am vrut amotizoare capabile sa faca fata la o incarcare mai mare pe fata si un pic mai lungi.Din pacate,dupa ce nu il mai gaseam la tel cineva mia spus ca nu mai lucreaza la ei.

Despre arcuri lamelare...eu nu am pe masina si am vrut sa vad daca i mi pot permite niste elicoidale mai zdravene.

Ideea e ca suspensia a fost gandita pentru motor de dacia si cel de renault e cu vreo 95 kg mai greu,plus o bara,un troliu si deja merg cu baia taras,am garda ca o dacie.Asta e si motivul pentru care nu am iesit cu ea la �plimbarile� de prin jurul bucurestiului si mor de oftica

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare