Max Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Ma rezolva cineva cu transportul unui set de anvelope (mai marisoare :grin: ) din Brasov in Baia Mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare Daca vrei pana la Tg Mures ti-le duc sapt. viitoare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare Daca vrei pana la Tg Mures ti-le duc sapt. viitoare Nu am pe nimeni in Tg. Mures Maine discut cu cineva care s-ar putea sa ma ajute. Daca nu apare nimic o sa te rog sa le pui pe un curier. Te sun maine sa iti zic. Mersi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare A mai aparut o varianta , fratele meu face curse regulate la (undeva linga voi un orasel nu imi pica acu denumirea) parca Viseu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare Bre iar nu te-am nimerit nici acum ... am CZA, TIM, ORA, CRA, IAS, PTN, GAL, BAC ... spre zona ta nu trimit nimic saptamana asta! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare A mai aparut o varianta , fratele meu face curse regulate la (undeva linga voi un orasel nu imi pica acu denumirea) parca Viseu Pe ce traseu merge catre Viseu? Prin Baia Mare sau dinspre Prislop, prin Borsa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Transport Brasov - Baia Mare Dimineata am ajuns din Ploiesti daca stiam mai repede. La Brasov am drum aproape saptamanal daca vreti va ajut cu placere. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate