Vizitator crocus Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Buna seara tuturor, sper ca nu am suparat pe nimeni pentru ca nu m-am prezentat chiar de la inceput, intrucat citesc posturile voastre de ceva timp. Ma numesc Iulian, sunt nascut in zona Sucevei, acum locuiesc in Focsani si lucrez in domeniul constructiilor. Am 36 de ani, casatorit, fara copii. Pasiunea pentru masini, in general, este impartasita si de sotia mea, care ma insoteste in toate escapadele. Masina care ma leaga de preocuparile voastre, un Nissan Pathfinder, nu este nici "de teren", nici de off-road. A ajuns al treilea membru al familiei, cu mai mult de 110.000 km la bord, facuti numai de mine, cam intr-un an si o luna. Grasa este stock, fara nici un fel de modificare. Urmeaza sa-i inlocuiesc ambreiajul (uzura, evident). Ma plimba zilnic atat pe asfalt cat si prin noroaie/pietris/santier/alte coclauri, evident ca din ratiuni mai mult profesionale decat din pasiune. Visez sa am timpul si resursele necesare pentru a ma imbolnavi cu adevarat de microbul care va bantuie pe voi atat de aprig. Pana atunci, continui sa va urmaresc cu mult interes si sper sa ajung pe la intalnirile voastre, macar ca masina de asistenta, ca de off-road nu ma tine nici utilajul si nici priceperea. Tuturor, numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara :W intre forumistii din :cl KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara Bine ai venit :h5 :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara Bun venit in :cl :1 :1 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Buna seara :W in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara Noroc si drumuri bune! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara Salut si bine ai venit intre noi :W :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara Va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. Sunteti o comunitate de exceptie, prin solidaritatea si optimismul care va caracterizeaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara :h5 in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara :W ...Cred ca ceva microb ai capatat, daca zici ca urmaresti discutiile de pe aici...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Buna seara sal-tare !!!!! La microb nu spui pas....te atinge el!!!!Bine ai venit!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Buna seara :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Buna seara Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FINU GHITA Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Buna seara :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate