AdiOnWeb Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Salut ! Acum ceva vreme am inatmpinat o problema la terrano meu , pe care zic ca e bine sa o spun baietilor sa nu se mai pacalesca si ei ! deci, in momentul in care apasam ambreiajul se auzea un zgomot ca o frecare destul de suparatoare si dadea impresia ca se rupe ceva.... Am plecat cu masina in service , un service specializat pe 4x4 ..... Baietii au concluzionat ca ar fi rulmetul de presiune , si au inceput treaba . Dupa ce au desfacut ei ... au zis ca e si discul si placa ... adica kitul.... zis si facut (eu vorbeam cu ei la telefon nefiind in localitate in timpul reparatiei) am cumparat kitul nou noutz , a fost montat pe masina de `meseriasi` si am luat masina din sevice . Spre mirarea mea discul si placa aratau destul de bine ... dar ce stiu eu... ei sunt meseriasii.. Dupa fix o zi ....... acelasi zgomot a aparut...(bagamiash)(scuze de limbaj dar se leaga bine aici) ! Inapoi la baietii care normal au dat vina pe kiul care ar fi facut la turci , bla ,la , bla , . De data asta nu am mai pus botu` fiind cu ei acolo . Au desfacut cu mine de fata si am costatat o uzura de 1.5 mm pe diametru a bucsii de bronz care este pe motor la cuplajul cuite-motor . Cu 17 ron am cumparat-o si am schimbat-o . eee de atunci problema a disparut . Desii initial nu am vrut sa dau numele seviceului care m-a pagubit de 1500 ron am sa va spun ca el este `Carpat service 4x4 ` Acolo e un tip Jean , foarte de treaba , dar restul o gasca de figuranti care mai mult de schibat uleiuri si gresat cardane , nu ar trebuii lasati sa faca .... parerea mea ! Siteul lor este www.transcarpat.ro Succes !!! Sper sa va ajute informatia si numai bine !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
haiduk Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Ambreiaj terrano Salutare. Foarte valoroasa informatia ta, din pacate nu am tinut cont de ea inainte de a schimba ambreiajul la Terrano-ul meu. La mine nu intra in viteze si se pare era din cauza placii de presiune. Am schimbat tot kit-ul placa disc rulment, insa acum am o problema similara cu cea care ai raportat-o tu aici. Se aude un huruit cand este la punctul mort. Cand calc ambreiajul nu se mai aude. Banuiesc ca este din aceeasta bucsa care din cate am vazut este fixata in volanta. Intrebarea mea este (daca mai ai informatia) ce fel de bucsa este, daca ai dimensiuni, sau de unde ai cumparat-o si daca era special pt nissan sau s-a potrivit de la altceva. Am de gand sa dau din nou jos cutia. E suparator huruitul si in timp mi-e sa nu se amplifice. Multumesc pt. informatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Ambreiaj terrano Bucsa e luata de la Alpadrino. Daca mergi la ei vor sti despre ce e vorba. Cat despre faptul ca e suparator...pe mine ma calca pe cap... Succes! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate