Vizitator fender Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Eu sunt Cip, din Bucuresti, ing., am afaceri proprii, posesor de Land Rover Discovery 300Tdi, nu atat de pasionat de offroad cat de LR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Bun venit pe forum, amatorule de LR :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :W :W bine ai venit !! Sper sa ne reintalnim la o tura :h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :c1 fender Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Bun venit, sa-l stapinesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 bun venit!!!! adevarul este ca Land Rover este o mare pasiune ..... faina masinuta :grin: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :W Pofta vine mancand... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Bun venit pe forum! Dar esti binevenit si in teren. Bafta! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 bine ai venit! :D :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Bine ai venit ! :br Daca esti pasionat de Land Rover, atunci s-ar putea sa avem multe de povestit... Uita-te un pic la posturile de la Prim Ajutor/Proiect, sa-ti faci o idee, pt. ca m-am hotarat ca atunci cand vor fi banuti, sa pregatim un LR pentru lucrurile ce ai sa le vezi acolo si pe site-ul meu... :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Ok, o sa-mi gasesc ceva timp sa citesc, vad ca sunt multe mesaje. Multumesc pentru primire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 bine ai venit! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Bine ai venit........ TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan lr Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Re: fender Eu sunt Cip, din Bucuresti, ing., am afaceri proprii, posesor de Land Rover Discovery 300Tdi, nu atat de pasionat de offroad cat de LR. bine ai venit! ai rezolvat cutia? dan lr Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decit atit!... Numai sa punem osu' si mintea la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 Da, Dane, am rezolvat-o de atunci, la o saptamana sau doua. Merci de intrebare. Multumesc pentru primire, baieti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate