Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pareri modificare jimny

sommelier

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...

Re: pareri modificare jimny

da ce ziceti...9800 euro o fi mult?(avand in vedere ca acostat 16000 in a vi a 2008+modificarile bari f+s,troliu,doua seturi de roti,snorkel,suspensie +5cm pro comp...)daca tot e vorba de npareri?

are 27000km.e din 2008,cutie automata,aer cond,cd...posib facturare pe 5000euro...

NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator KversusG

da ce ziceti...9800 euro o fi mult?(avand in vedere ca acostat 16000 in a vi a 2008+modificarile bari f+s,troliu,doua seturi de roti,snorkel,suspensie +5cm pro comp...)daca tot e vorba de npareri?

are 27000km.e din 2008,cutie automata,aer cond,cd...posib facturare pe 5000euro...

vrei sa imi spui ca micul monstru modificat a costat doar 9800 euro, la stadiul initial + toate modificarile???

sau nu am inteles eu bine.

Link spre comentariu

Da' de ce intrebi, ? ca sa zic asa.................

Pretul ar fi bun, ma gandesc eu

BMW-ul acela 3 series rosu mai e e valabil ??? sorry for off topic,

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Domnu' initiator al topicului, nu mai spuneti nimic?! Ai dichisit-o fain de tot, felicitari! Dar nu ne dai si noua ceva detalii despre investitii , ce, cum, de unde?! De exemplu barile HD fata - spate, sunt custom/home made sau cumparate gata de pe undeva?!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Domnu' initiator al topicului, nu mai spuneti nimic?! Ai dichisit-o fain de tot, felicitari! Dar nu ne dai si noua ceva detalii despre investitii , ce, cum, de unde?! De exemplu barile HD fata - spate, sunt custom/home made sau cumparate gata de pe undeva?!

Salut,

nu sunt initiatorul... dar stiu masina (nume de cod - Zebra).

A fost preparata la SuzukiDojo. Cauti pe blog si o sa vezi...

http://suzukidojo.blogspot.ro/2008/11/inca-un-jimny-pe-procomp-reloaded.html

Cauta si pe suzuki-club.ro.

http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/zebra-suzuki-jimny-benzina-2008-cutie-automata/

Editat de alexb25

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Ma gandeam eu ca pe acolo ar fi trebuit sa fie facut, dupa barile fata-spate. Ok, merci mult ptr raspunsul tau.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare