sommelier Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: pareri modificare jimny ultimele modificari Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: pareri modificare jimny Imi place :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: pareri modificare jimny Frumoasa jucarica :bravo TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: pareri modificare jimny multumesc de aprecieri. saptamana asta urmeaza sa montez si bara cu proiectoare si e cam gata. Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: pareri modificare jimny e f oarte faina.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: pareri modificare jimny da ce ziceti...9800 euro o fi mult?(avand in vedere ca acostat 16000 in a vi a 2008+modificarile bari f+s,troliu,doua seturi de roti,snorkel,suspensie +5cm pro comp...)daca tot e vorba de npareri? are 27000km.e din 2008,cutie automata,aer cond,cd...posib facturare pe 5000euro... NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: pareri modificare jimny pe mine ma intereseaza cat a fost bara cu suportul de troliu cu tot. multam fain si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator KversusG Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: pareri modificare jimny da ce ziceti...9800 euro o fi mult?(avand in vedere ca acostat 16000 in a vi a 2008+modificarile bari f+s,troliu,doua seturi de roti,snorkel,suspensie +5cm pro comp...)daca tot e vorba de npareri? are 27000km.e din 2008,cutie automata,aer cond,cd...posib facturare pe 5000euro... vrei sa imi spui ca micul monstru modificat a costat doar 9800 euro, la stadiul initial + toate modificarile??? sau nu am inteles eu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: pareri modificare jimny da ce ziceti...9800 euro o fi mult?(avand in vedere ca acostat 16000 in a vi a 2008+modificarile bari f+s,troliu,doua seturi de roti,snorkel,suspensie +5cm pro comp...)daca tot e vorba de npareri? are 27000km.e din 2008,cutie automata,aer cond,cd...posib facturare pe 5000euro... Da' de ce intrebi, ? ca sa zic asa................. Pretul ar fi bun, ma gandesc eu BMW-ul acela 3 series rosu mai e e valabil ??? sorry for off topic, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: pareri modificare jimny l am luat eu ..d aia intrebam...:h5 da..din pacate mai este de vanzare si seria 3 rosu !iar pe asta fara 9900nu l dau:grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Re: pareri modificare jimny Domnu' initiator al topicului, nu mai spuneti nimic?! Ai dichisit-o fain de tot, felicitari! Dar nu ne dai si noua ceva detalii despre investitii , ce, cum, de unde?! De exemplu barile HD fata - spate, sunt custom/home made sau cumparate gata de pe undeva?! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 (editat) Re: pareri modificare jimny Domnu' initiator al topicului, nu mai spuneti nimic?! Ai dichisit-o fain de tot, felicitari! Dar nu ne dai si noua ceva detalii despre investitii , ce, cum, de unde?! De exemplu barile HD fata - spate, sunt custom/home made sau cumparate gata de pe undeva?! Salut, nu sunt initiatorul... dar stiu masina (nume de cod - Zebra). A fost preparata la SuzukiDojo. Cauti pe blog si o sa vezi... http://suzukidojo.blogspot.ro/2008/11/inca-un-jimny-pe-procomp-reloaded.html Cauta si pe suzuki-club.ro. http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/zebra-suzuki-jimny-benzina-2008-cutie-automata/ Editat Iulie 5, 2012 de alexb25 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pareri modificare jimny Ma gandeam eu ca pe acolo ar fi trebuit sa fie facut, dupa barile fata-spate. Ok, merci mult ptr raspunsul tau. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: pareri modificare jimny Cu scuzele de rigoare daca repet intrebarea, am incercat sa obtin un raspuns pe cele doua linkuri use de tine dar nu am vazut. Cat au costat bara fata, bara spate si pragurile facute? Multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate