zolameister Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Noul Nissan Patrol m-am decis...maine platesc ptr un 4.2 classic...ce am vazut aici e ptr araboaice la shopping..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: Noul Nissan Patrol Abia acum apuc sa postez si eu in topicul asta, nu-l gasisem cand am vazut noul Patrol pe strada prin Bucuresti. Deci, am vazut unul negru, acum vreo 3 saptamani, si vreau sa zic ca chiar arata foarte bine, duce asa mai spre "premium". In mod cert, arata muuult mai bine decat noul LC 150 care este disproportionat si urat cu spume. Comparativ cu Patrolul precedent care este "mai mult lat decat inalt", asta nou este invers, "mai mult inalt decat lat"... :grin: Cel putin dpdv estetic, zic ca este o reusita, si se incadreaza in trendul actual. Va fi un competitor serios in clasa, mai ales ca noii cumparatori de 4x4 mari nu le vor folosi la offroad si vor prefera mai mult un design elegant, confort si siguranta. Daca si noul Pajero va fi mai aratos decat acesta actual, care oricum arata foarte bine, cred ca vor mai cumpara LC doar cei care prefera legendele si miturile in locul realitatii. Deci, eu am fost placut surprins de cum arata noul Patrol. Acum, cat de fiabil este, ce bube are din proiectare, etc, ramane de vazut. E bine ca deja apare pe strazi, ruleaza, si va apare si feedback despre el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: Noul Nissan Patrol pt arabi inca se mai fabrica y60 la comanda ;) ...deci pt bani se poate :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Re: Noul Nissan Patrol L-am tot urmarit...pe YouTube....Imi place. Mi-ar place si mai tare sa am banii sa mi-l permit. Bordul mi-a placut enorm, la fel si ce e sub capota....dar este dincolo de buzunarul meu cu mult... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate