stefv Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Stefan ma numesc si acesta este al 2-lea post al meu pe forum (sper ca astfel sa imi repar greseala). Am un forester de 2 litri pentru sosele si imi trebuie neaparat si un Samurai pentru carari. Spre placuta mea surprindere am remarcat o comunitate extraordinar de civilizata aici - chiar daca am aflat-o de la un moderator care m-a "taxat" urgent pentru comportament "indecent". Cred ca este absolut singurul forum atat de curat din toate pe care le-am vazut. Felicitari! forester 2.0 hopefully Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut Bine-ai venit....si sper sa-ti gasesti ceeace iti cauti.....oricum faci o alegere buna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FINU GHITA Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salut :W Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :bravo :W iti spune un vanzator si iubitor de Samuraie! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :bravo Bine ai revenit in :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :W :tr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut Bine ai venit! Faza cu taxatul din partea moderatorului au mai prins-o si altii, stai linistit. Disciplina e bine venita, intr-un forum atat de curat, cum este acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut :W You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salut Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate