Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Internet mobil

ekkakon

Postări Recomandate

As vrea sa contractez un abonament de internet mobil dar trebuie sa recunosc , ca nu prea stiu mare lucru despre subiect... :P

Daca este cineva printre voi care e mai documentat, se poate sa primesc si eu ceva informatii care sa ma ajute la o adica sa iau o decizie in cunostinta de cauza?

Multumesc! :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Internet mobil

SI la mine Orange.....ia modemul ala Huawei,arata ca un recever de Gps,cu fir si usb la capat,indiferent daca este de la Orange sau Vodafone,se instaleaza singur la orice laptop sau calculator,nu ai nevoie sa porti dupa tine cd de instalare sau alte chestii,merge la orice computer,are ceva viteza si ia-ti cu internet nelimitat,la orange costa cam 80 ron/luna sau poate am eu super oferta,dar nu cred,asta ca sa ai termen de comparatie.......

Cu trafic limitat te rupe la cost cind depasesti si depasesti sigur daca il folosesti :grin: ,dac il vrei doar pt mail ,nu lua nimic,mergi direct de pe telefon ca nu merita.....

Oricum viteza ai numai cind ai semnal 3g,altfel se misca numai acceptabil....

Bafta!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Daca nu este 3G iti piere pofta de al folosi,Eu am incercat ,m-am umplut de nervi si m-am lasat pagubas.

Link spre comentariu

Vizitator wolff

SI la mine Orange.....ia modemul ala Huawei,arata ca un recever de Gps,cu fir si usb la capat,indiferent daca este de la Orange sau Vodafone,se instaleaza singur la orice laptop sau calculator,nu ai nevoie sa porti dupa tine cd de instalare sau alte chestii,merge la orice computer,are ceva viteza si ia-ti cu internet nelimitat,la orange costa cam 80 ron/luna sau poate am eu super oferta,dar nu cred,asta ca sa ai termen de comparatie.......

Cu trafic limitat te rupe la cost cind depasesti si depasesti sigur daca il folosesti :grin: ,dac il vrei doar pt mail ,nu lua nimic,mergi direct de pe telefon ca nu merita.....

Oricum viteza ai numai cind ai semnal 3g,altfel se misca numai acceptabil....

Bafta!

Nu exista "trafic nelimitat" de la orange. Exista ceea ce se cheama" in limita rezonabila" de diferite cantitati. Cea mai tare e de 12 Gb/luna si costa balamuc. Toti operatorii mobili se cam tin de talharii de felul astora. Eu am unul luat la oferta cu un mini-laptop. Ma costa 10€+TVA/luna si am 6 Gb in primele 6 luni dupa care scade la 1 sau 1,5Gb. Daca il vrei pt mail si ceva trafic pe vreun forum e f bun. Daca vrei sa dai jos filme te rupe in buzunare.

Link spre comentariu

Sunt 3 variante in momentul de fata:

1.Serviciul de la Orange (si cel mai bun parerea mea) cu acoperire satisfacatoare zic eu

-10 euro/luna ok NUMAI ptr navigare si email

-20 euro/luna ok SI PENTRU DOWNLOAD mediu

cu modem gratuit la semnarea contractului

2.Serviciul de la Zapp (merge f prost chiar si in oras) 3G-ul merge si nu prea

-preplatit cu modem USB inclus cca 150 EURO/an platibili odata

-tot sub forma de abonament

3.Serviciul de la Vodafone (nu prea sunt oamenii multumiti de el in afara orasului)

-pe baza de abonament ca si cel de la Orange si modem gratuit sau redus ca pret prin prisma abonamentului

Toate sunt cu trafic limitat de la 1 Giga pana la 16 Giga in functie de orice buzunar, nu exista cu trafic nelimitat!

Acum depinde unde te-ai gandit sa utilizezi internetul .... Eu zic ca o navigare pe pagina celor 3 te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna. Si mai e o chestie - in functie de zona (ceea ce am spus acolo e valabil ptr Bucuresti SUD) ...iti poti alege serviciul dorit

Numai bine,

Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator Autocomplex

orange-ul este cel mai bun si eu am pe laptop are niste miic probleme ca ii ia mult sa vada uneori modemul in rest foarte ok

trebuie sa ai grija ce sistem de operare ai ca pan ain mom asta nu exista modem mobil pt Sisteme de operare pe 64 de biti(are unul orange dar mai bine nu incerci zic din propria experienta)

Link spre comentariu

Important ! nu lua de la ZAPP ! am eu acum si este o mare teapa !

te iau cu vrajeala ca-ti dau pana la 3gb/s etc,dar de fapt nu-ti garanteaza NIMIC- nici macar 1gb( sper sa nu gresesc,gb/mb..la cam incurc mereu)-cert este ca nu ai net bun nici macar in oras.iar daca mai descarci si ceva dupa net/luna ai o viteza de abea mai deschide paginile :)..desi eu am un laptop de ultima generatie

asa ca ia connex sau orange

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Eu folosesc modem de la Vodafone de un an si ceva si sunt foarte multumit. Sotia mea are Orange de la birou si e foarte multumita.

Acu vezi si tu care iti dau un pret mai bun

Acoperirea 3G nu e aceeasi cu acoperirea de voce. E bine sa verifici cu modemul unui prieten cum e semnalul 3G in locul in care il folosesti cel mai des (acasa, birou). Ca sa nu ai surprize.

in orase si pe soselele mari merge brici!

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru ajutor ! :h5 :cl

Iata ce am gasit in ofertele de la Vodafone ( http://www.vodafone.ro/personal/interne ... t/#id12745 ) si de la Orange ( http://www.orange.ro/abonamente-date/ab ... at-ro.html ) ! La zapp n-am mai cautat ca am inteles de la voi ca nu se merita...

Mie mi se pare ca oferta de la Vodafone e mai buna ( mai ieftina in primul rand ) , dar inca nu pricep ce e cu gramada aia de modemuri ( unele mai ieftine, altele mai scumpe )... :roll:

Mie mi-ar trebui sa folosesc internetul mobil doar pentru email si navigare, ca dwld pot face de acasa sau de la serviciu. Mai ramane faza cu modemul... am vazut ca sunt ceva modemuri pe USB cu fir ceea ce nu ma prea incanta. As prefera sa folosesc ceva pe slotul PCMCI ... nu am atatea fire si nu ocupa spatiu in jurul notebookului si in plus l-as putea lasa "bagat" in calculator tot timpul. Ce ziceti ? :grin:

Link spre comentariu

Eu personal folosesc un "Huawei E169 USB Stick " si merge brici si din cand in cand folosesc si telefonul pe post de modem sa ma conectez cu laptopul la internet. Daca ai un tel bun iti recomand tefonul daca nu stick-ul.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Pai telefonul e un Nokia E50, dar stii ce nu inteleg? Daca pot folosi telefonul, de ce au scos astia si modemuri? :P :roll:

Bre, cartela SIM de internet mobil e numai de DATE nu si de VOCE! S-au gandit ca nu la toti oamenii le e bine sa desfaca si sa inchida capacul telefonului sa schimbe sim-ul si sa investeasca in cabluri de date! ... :h5

Link spre comentariu

sunt utilizator Vodafone Unlimited de 9 euro pe luna de mai bine de 1 an, il recomand DOAR daca este acoperire 3G.

Softul VMC Lite este destul de slabut, modemurile de Huawei sunt bune oricare..

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Daca ai un tel bun iti recomand tefonul daca nu stick-ul.

Pai telefonul e un Nokia E50, Cu telefonul asta mai bine iti iei stick-ul ca nu permite HSDPA.

dar stii ce nu inteleg? Daca pot folosi telefonul, de ce au scos astia si modemuri? :P :roll:

ca e mai bun stickul.

Totul e de ce ai tu nevoie cat de repede cat de multe aparate (echipamente) - mobilitate etc.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

@pitonul ...

Cunosc si eu un caz similar ... dar nu de asemenea notorietate ... :grin: De atunci mi-am luat un stick T-Mobile reincarcabil ptr afara... 5euro/zi trafic nelimitat! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare