Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h

Gelu4x4

Postări Recomandate

Salut,

De cateva zile sunt posesor de Jimny. Am colindat drumurile in jurul Sibiului unde pana acuma aveam acces doar cu bicicleta.

In momentul in care pa asfalt depasesc 70 Km apar vibratii in volan si toata caroseria. Pana acuma am facut urmatoarele:

1. Verificat jocuri la imbinari

2. Echilibrat roti

3. Reglat directia

Din pacate rezultatul e doar o diminuare a vibratiilor.

Ce sa fac mai departe?

Cu respect,

Gelu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h

Dupa ce am schimbat cauciucurile vibratiile au disparut. Sper sa nu apara iara..:)

Mda, dar o sa apara. O sa te obisnuiesti. O sa dispara dupa echilibrari, schimbari, reglaje, si or sa apara din nou. La mine, de exemplu se pare ca ACUM principala cauza de vibratii sunt boggerele care s-au mai tocit si probabil ar trebui re-echilibrate, plus noroiul pe care nu l-am mai spalat de pe interiorul jentii. La mine e intre 65 si 75 km/h.

Mai vezi ce pareri au altii despre jimny - sa ridice mana al' de nu i-a vibrat roata niciodata, culmea ca mereu cam la aceleasi viteze...

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Scuze, nu-mi apare butonul de edit.

Doar acum am vazut ca esti din Sibiu: Jimny cel albastru cu soft-top, cumva ? Sau cel verde-inchis? astea le-am remarcat mai nou prin sibiu

Link spre comentariu

Salut,

Eu am Jimny cel albastru cu soft-top. Daca se organizeaza ceva iesiri spontane prin zona sunt si eu prezent.

Mda. Pai fa-ti o prezentare la "Prezentarea mebrilor", ca sa e frumos , sa dai buna ziua si sa te prezinti, ba chiar, pe aici, e putin obligatoriu. si daca faci asta, imediat o sa te gaseasca cei din Sibiu si o sa fii invitat la iesiri.

Bafta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare