Gelu4x4 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Salut, De cateva zile sunt posesor de Jimny. Am colindat drumurile in jurul Sibiului unde pana acuma aveam acces doar cu bicicleta. In momentul in care pa asfalt depasesc 70 Km apar vibratii in volan si toata caroseria. Pana acuma am facut urmatoarele: 1. Verificat jocuri la imbinari 2. Echilibrat roti 3. Reglat directia Din pacate rezultatul e doar o diminuare a vibratiilor. Ce sa fac mai departe? Cu respect, Gelu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Poate mai ai ceva noroi inghetat pe jante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Exclus noroiul. Rotile au fost spalate inainte sa fie echilibrate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h viewtopic.php?f=7&t=5115 viewtopic.php?f=7&t=4633 nu sunt decat vreo 2-3 topicuri pe aceasta tema.utilizeaza si tu butonul de search Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Dupa ce am schimbat cauciucurile vibratiile au disparut. Sper sa nu apara iara..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Dupa ce am schimbat cauciucurile vibratiile au disparut. Sper sa nu apara iara..:) Mda, dar o sa apara. O sa te obisnuiesti. O sa dispara dupa echilibrari, schimbari, reglaje, si or sa apara din nou. La mine, de exemplu se pare ca ACUM principala cauza de vibratii sunt boggerele care s-au mai tocit si probabil ar trebui re-echilibrate, plus noroiul pe care nu l-am mai spalat de pe interiorul jentii. La mine e intre 65 si 75 km/h. Mai vezi ce pareri au altii despre jimny - sa ridice mana al' de nu i-a vibrat roata niciodata, culmea ca mereu cam la aceleasi viteze... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Scuze, nu-mi apare butonul de edit. Doar acum am vazut ca esti din Sibiu: Jimny cel albastru cu soft-top, cumva ? Sau cel verde-inchis? astea le-am remarcat mai nou prin sibiu Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Salut, Eu am Jimny cel albastru cu soft-top. Daca se organizeaza ceva iesiri spontane prin zona sunt si eu prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Salut, Eu am Jimny cel albastru cu soft-top. Daca se organizeaza ceva iesiri spontane prin zona sunt si eu prezent. Mda. Pai fa-ti o prezentare la "Prezentarea mebrilor", ca sa e frumos , sa dai buna ziua si sa te prezinti, ba chiar, pe aici, e putin obligatoriu. si daca faci asta, imediat o sa te gaseasca cei din Sibiu si o sa fii invitat la iesiri. Bafta. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Salut, Eu am Jimny cel albastru cu soft-top. Daca se organizeaza ceva iesiri spontane prin zona sunt si eu prezent. :W ...viewtopic.php?f=19&t=2481 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Multumesc pentru informatii.. Mai are loc intalnirea saptamanala in Sibiu la Taverna ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Vreo ghinda ramasa lipita de burta? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Jimny - Vibratii in volan intr 70-85 Km/h Multumesc pentru informatii.. Mai are loc intalnirea saptamanala in Sibiu la Taverna ? dap... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate