niku iorga Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 97426&st=0 cele mai tari discutii ever... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Primul post e cu adevarat colosal... celelalte tin de inspiratia si talentul fiecaruia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Nu se poate, Nu cred ca poate fi adevar :P Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare :ha: :ha: :ha: :ha: sa fim toleranti ca poate omu e la inceput. dar totusi :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare copii nevinovati :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare :ha: :ha: :ha: Incredibil! Ai cui sunt copii astia? :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare copii generatia "lapte praf"... :ha: :ha: :ha: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare fratilooorrr...eu unu nu mai pot de ras...dupa ce i-am trimis linkul unui prieten, imi trimite altul ca replica. :happy (deh, omu are mai mult timp liber la munca) Luati si va minunati (atentie, contine si cuvinte, expresii, proverbe si zicatori mai deocheate!) http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=436174 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare :happy incredibil, unde le gasiti? :ha: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare voi radeti....... pustiul a fost in stare sa-si recunoasca problema si la varsta asta nu e usor sa spui ca nu-ti functioneaza, fiecare tanar vrea sa arate cat de tare e si cate femei a avut. Eu l-as felicita. Va fi un adult care isi va asuma responsabilitatea faptelor sale si cu care se va putea comunica. Se va stradui sa faca relatia sa merga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Nu mi se pare o mare responsabilitate faptul de a scrie o problema de genul acesta pe un forum... Trebuia sa se duca la un doctor... Ceea ce e mai amuzant/incredibil este reactia celorlalti, care tot ii dau inainte in a face caterinca, chiar daca initiatorul topicului a incetat sa mai scrie...si unde ajung,te doare mintea... :ha: __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Am ras singur ca un handicapat pana nu am mai putut....... e mult prea penal...incep sa ma gandesc ca sunt de genul emisiunilor TV care regizeaza tot , asa poate or face si astia :P :ha: :ha: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Deci nu pot sa cred ca exista si asemenea forumuri.Bai fratilor neam dat dreaku. :no1 :ang2 :ps :uameni range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Nu mi se pare o mare responsabilitate faptul de a scrie o problema de genul acesta pe un forum... Trebuia sa se duca la un doctor... Ceea ce e mai amuzant/incredibil este reactia celorlalti, care tot ii dau inainte in a face caterinca, chiar daca initiatorul topicului a incetat sa mai scrie...si unde ajung,te doare mintea... :ha: pe forum iti pastrezi cat de cat anonimatul.... E totusi o problema pentru el si vrea sa o rezolve , bine ca a intrebat. Caterinca celorlalti , in modul cel mai sigur, l-a inhibat. Pana la urma e doar un copil. Am sa intru pe forum si am sa-l iau in terapie, sper sa aiba curajul. A recunoscut ca are o problema, este o asumare a responsabilitatii. Acum sa fim seriosi....cati barbati nu au probleme si dau vina pe femei ....el se transforma in "gigi durul" si pozeaza in barbatul ferm, puternic si dur dar e doar o masca pentru slabiciunea pe care o are _ bineinteles, e valabil pentru ambele sexe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Macar aia-s copii... da' ia citi-l pe asta, ce poate debita la 25 de ani: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=296134 P.s. merita citit tot topicu! :happy Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Asa este Carmen, ai dreptate, Dar pe Softpedia?, exista alte forumuri mai "specializate". Eu cred ca omul a avut chef de ceva distractie. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Respectivul facea pe "Gigi Moale" Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Bah, nikusoare...astea sunt din ciclul "sexu', paru' si off-roadu'!!! Ce are 4x4 cu ejacularea precoce la pusti cordaci???? sau...corditi??? Eu stiu ca esti el vigilante...dar...ai si tu o varsta...ca mama 'reaku-lui...potole-vous...mon Dieu! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare @semaca ... de cand nu mai are masina a facut paienjeni intre degetele si numai la prostii se gandeste ... :top :pt :top consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Bah, nikusoare...astea sunt din ciclul "sexu', paru' si off-roadu'!!! Ce are 4x4 cu ejacularea precoce la pusti cordaci???? sau...corditi??? Eu stiu ca esti el vigilante...dar...ai si tu o varsta...ca mama 'reaku-lui...potole-vous...mon Dieu! e...mon cher...nu te stiam asa pudibond. n-are treaba cu offroadu, da e la sectiunea de glumite..unele replici de acolo sunt antologice...plus ca omu se plange si de lipsa de orientare :grin: si na, in padure nu-ti arde de discutii de-astea, dar poate la bivuac, in momentele de relaxare de sub masina...cine stie ce probleme pot aparea...sunt sfaturi acolo gramada de cum se pot rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare Asa este Carmen, ai dreptate, Dar pe Softpedia?, exista alte forumuri mai "specializate". Eu cred ca omul a avut chef de ceva distractie. DISTRACTIE?....POATE, DAR ATUNCI DE CE NU A CONTINUAT DISCUTIA? COPILUL S-A RETRAS CU COADA INTRE PICIOARE NU CRED CA ARE IDEE DESPRE SITEURI SPECIALIZATE "GIGI MOALE" ESTE O PROBLEMA.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare carmen, prea o iei in serios :h5 . e sectiune de caterinca, acum na, fiecare cu umorul lui. :grin: uite, ca sa-ti treaca supararea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare carmen, prea o iei in serios :h5 . e sectiune de caterinca, acum na, fiecare cu umorul lui. :grin: uite, ca sa-ti treaca supararea: http://www.youtube.com/watch?v=lkdU0T_ fffffffffffff tare..... poate ai dreptate. mi-a venit un tip in terapie care mi-a spus : "e atat de mica ca nu sta nici prezervativul pe ea" . Bietul om era terminat. Stai si explica ca femeia nu vede doar marimea ci si omul, expiica ce insemna un preludiu adevarat si care e semnificatia acestuia pt ea, dragostea, respectul si consideratia fata de femeia pe care o tii in brate...in final omul e mai bine, dupa doar 4 sedinte din pacate se termina atatea relatii care ar putea fi superbe din cauza unor probleme nerezolvate la timpul lor, a tarelor ce nu-ti dau pace Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare carmen, prea o iei in serios :h5 . e sectiune de caterinca, acum na, fiecare cu umorul lui. :grin: uite, ca sa-ti treaca supararea: http://www.youtube.com/watch?v=lkdU0T_ fffffffffffff tare..... poate ai dreptate. mi-a venit un tip in terapie care mi-a spus : "e atat de mica ca nu sta nici prezervativul pe ea" . Bietul om era terminat. Stai si explica ca femeia nu vede doar marimea ci si omul, expiica ce insemna un preludiu adevarat si care e semnificatia acestuia pt ea, dragostea, respectul si consideratia fata de femeia pe care o tii in brate...in final omul e mai bine, dupa doar 4 sedinte din pacate se termina atatea relatii care ar putea fi superbe din cauza unor probleme nerezolvate la timpul lor, a tarelor ce nu-ti dau pace vad ca fac greseli gram , trebuie sa maresc scrisul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: kid's corner - foarte tare @carmen si topicul asta e tot un fel de terapie ... prin ris. Citesc, hohotesc scade (sau creste tensiunea, habar nu am, dar ceva se intimpla cu ea), se pune singele in miscare, spasmele la nivel abdominal faciliteaza golirea intestinului gros (de unde si expresia am ris de m-am c...t pe mine), etc. Nu ne face sa ne simtim noi cu constiinta incarcata atita vreme cit risul s-a nascut din nenorocirea altuia ... avem noi vreo vina??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate